Sofer Delivery

Pro Titin S.A.
4 poziții
Anunț în curs de verificare

Candidatul Ideal

Angajăm un șofer de livrare pentru restaurantul nostru, care va fi responsabil pentru livrarea comenzilor în siguranță și în timp util către clienții noștri.

Candidatul ideal trebuie să aibă o experiență anterioară în livrarea de produse alimentare și să fie familiarizat cu regulile de conducere sigură. De asemenea, este important ca aceștia să fie capabili să lucreze eficient într-un mediu agitat și să aibă o atitudine pozitivă.

Candidatii ideali vor avea un permis de conducere valabil și vor fi capabil să livreze într-o zonă extinsă. Este important ca aceștia să fie disponibili să lucreze în schimburi, inclusiv în weekend-uri și sărbători legale.

În cazul în care sunteți interesat de această poziție, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul.

Descrierea jobului

Ne bucurăm să vă informăm că vom furniza mașina necesară pentru a efectua livrările. Candidatul ideal trebuie să aibă un permis de conducere valabil și o istorie curată de conducere. De asemenea, trebuie să fie capabil să livreze comenzile într-un mod sigur și eficient.

Responsabilitățile dumneavoastră vor include preluarea comenzilor din restaurant, împachetarea produselor și livrarea acestora către clienții noștri într-un mod sigur și în timp util. De asemenea, veți fi responsabil pentru colectarea plăților și pentru asigurarea că toate comenzile ajung la destinație într-o stare bună.

Este important să aveți abilități de comunicare excelente și să puteți oferi un serviciu de înaltă calitate clienților noștri. De asemenea, trebuie să fiți disponibil să lucrați în timpul serii și în weekend-uri.

Dacă sunteți o persoană energică, pozitivă și orientată către satisfacția clienților, atunci suntem interesați să vă cunoaștem. Vă rugăm să ne trimiteți CV-ul și o scurtă descriere a experienței dumneavoastră anterioare în livrarea de produse alimentare. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați echipei noastre.

Descrierea companiei

Suntem o companie dinamică și inovatoare în domeniul restaurantelor, care oferă mâncare proaspătă și delicioasă, livrată la ușa clienților noștri. Ne-am construit reputația prin oferirea unui serviciu de calitate și prin angajarea unei echipe pasionate de mâncare și de a oferi o experiență culinară deosebită clienților noștri.

La restaurantul nostru, ne bazăm pe ingrediente proaspete și de calitate, pregătite cu atenție și grijă pentru a oferi gustul și aroma autentică a fiecărui preparat. Fiecare preparat este creat cu atenție, iar meniul nostru include o varietate de opțiuni pentru toate gusturile, de la mâncăruri tradiționale la preparate internaționale.

Suntem dedicați să oferim o experiență culinară de neuitat clienților noștri și să ne asigurăm că fiecare preparat este pregătit cu atenție și grijă pentru a oferi o experiență culinară autentică și deosebită. De asemenea, suntem foarte atenți la nevoile clienților noștri și ne străduim să oferim servicii de livrare rapide, fiabile și convenabile.

Echipa noastră este formată din oameni pasionați și dedicați, care lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune servicii și mâncare delicioasă clienților noștri. Suntem în continuă căutare a oamenilor talentați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre și pentru a ajuta la îmbunătățirea serviciilor noastre și a meniului nostru.

În ansamblu, suntem o companie dedicată oferirii celei mai bune experiențe culinare pentru clienții noștri și suntem în continuă evoluție pentru a rămâne în topul preferințelor lor.
Publicat 15 Mart. 2023 Reactualizat 22 Mart. 2023 Expiră 14 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.