Publicat 06 Iul 2020 | Reactualizat 03 Aug 2020 | Expiră 06 Aug 2020

Senior Web Developer (NodeJS)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca ai experienta in dezvoltarea aplicatiilor web folosind NodeJS si Javascript si ti se pare interesant sa participi la constructia celor mai performante platforme dе tranzactionare online din Romania, vino in echipa noastra dе IT ca sa dezvoltam impreuna.
Tradeville este cel mai mare broker dе retail din Romania, cu cel mai mare numar dе clienti si tranzactii. Avem multe platforme, multi clienti si multe proiecte interesante dе implementat.

Ca sa ne poti ajuta, trebuie sa ai:

  • Cunostinte si experienta in partea de back-end pentru dezvoltarea aplicatiilor web dе minimum 2 ani (folosind NodeJS si Javascript).
  • Experienta anterioara cu SQL (preferabil MS-SQL, dar si altele).
  • Abilitati analitice pentru a solutiona cerintele dе business intr-un mod optim.
  • Un background educational in zona dе Automatica/Tehnologia Informatiei/Inginerie/Fizica/Matematica.
  • Quick learner. Dispus sa inveti tehnologii noi. Atitudine proactiva.​

Descrierea jobului

Mai еxact, vеi fаce in principal urmаtoаrele lucruri:

  • Intelegi structura aplicatiilor existente, modul de interactiune intre acestea si baza de date. Intelegi de asemenea si procesele existente de business.
  • Analizezi specificatiile primite ca urmare a cerintelor de business din perspectiva de implementare. Ceri lamuriri acolo unde exista un vid de specificatii.
  • Creezi design-ul pentru implementarea solutiilor, apoi il implementezi efectiv. Colaborezi cu restul echipei de IT in cazul proiectelor complexe, impartite in mai multe aplicatii/tehnologii.
  • Analizezi aplicatiile web existente, si optimizezi/reorganizezi parti din acestea, de fiecare data cand este cazul.
Daca acest post ti se pare interesant, aplica si – in functie de profilul tau – te vom contacta pentru un interviu. Alaturi de acest interviu, vei sustine si o proba practica: ceva de implementat, in functie de specificul tau.

Descrierea companiei

Tradeville este compania de brokeraj #1 din Romania, cu 25 de ani de expertiza bursiera, inovatie tehnologica, transparenta si permanenta comunicare cu clientii, concretizate prin leadership in tranzactionarea online la Bursa de Valori Bucuresti si pe unele dintre cele mai mari piete financiare din lume. Am lansat prima platforma de tranzactionare din Romania, primul si singurul ETF dedicat Bursei de Valori Bucuresti, intermediem listari si plasamente private de actiuni si obligatiuni corporative. In 2019, Tradeville a primit, din partea Bursei de Valori Bucuresti, premiul pentru cel mai activ broker de retail. Suntem o organizatie dinamica formata din colegi pasionati de piete de capital si tehnologie. Suntem brokeri, traderi, analisti, dezvoltatori software. Incurajam ideile inovatoare, colaborarea in echipa si promovam imaginatia, solutiile creative si orientarea catre client. Alatura-te echipei Tradeville si vei fi parte dintr-un grup de colegi entuziasti si ambitiosi conectati permanent la lumea pietelor financiare si a celor mai noi tehnologii mobile de tranzactionare. Pentru mai multe detalii, acceseaza: www.TradeVille.eu

Expirat
Senior Web Developer (NodeJS)  -  TRADEVILLE S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close