SENIOR COPYWRITER

SC Bestseller Publishing S.R.L.
2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Descrierea jobului

Editura Bookzone caută un copywriter dornic să treacă la nivelul următor, cu abilități de project manager și cunoștințe solide de marketing și strategie, care să pregătească cu succes lansările titlurilor din portofoliu. Cu alte cuvinte, un product marketing manager.

În doar 7 ani de la înființare am luat cu asalt piața de carte din România, urcând până pe locul 3 în topul editurilor, și nu ne oprim aici. Vrem să devenim o fabrică de bestsellere și să schimbăm astfel statisticile privind consumul de carte al românilor.

Rezultatele extraordinare obținute, printre care cel mai vândut titlu din România în primul an de la lansare, ne-au ajutat să atragem în portofoliul nostru atât cei mai bine vânduți autori din România și cele mai cunoscute personalități, cât și unele dintre cei mai apreciate titluri din străinătate. Nu am fi reușit această ascensiune fără o echipă dinamică și motivată, care să evolueze încontinuu.

Responsabilitățile tale în cadrul echipei pot fi împărțite în 3 categorii, în funcție de abilitățile necesare:

Strategie
Analizezi manuscrisul în contextul pieței de carte
Elaborezi strategia de prelansare și lansare, cu accent pe online, dar și în offline, pornind de la publicul țintă și atuurile cărții
Propui bonusuri sau oferte speciale de lansare

Copywriting
Propui variante de titlu și stabilești titlul final, în colaborare cu directorul de marketing
Formulezi USP-ul și direcția generală de comunicare
Creezi textele pentru coperte
Creezi textele pentru materialele de promovare (landing page, bannere, emailuri, postări social media, comunicate de presă etc.)

Project management
Coordonezi implementarea strategiei de lansare colaborând cu toate departamentele implicate
Creezi brieful pentru designul copertei și oferi feedback designerului grafic
Propui influenceri pentru colaborări și creezi brieful pentru aceștia, colaborând cu departamentul de PR
Menții legătura cu autorii români înainte și pe perioada lansării

Noi îți oferim:
Un salariu motivant, peste media pieței
Un pachet de beneficii în continuă creștere (abonament la rețeaua privată de sănătate Regina Maria, tichete de masă, decontarea transportului)
Cursuri de dezvoltare profesională
Toate condițiile necesare pentru a da randament și a evolua (birou modern, echipament performant, soluții premium, responsabilități clare, respect, apreciere)

FAQ
Ce experiență trebuie să am pentru acest post? Trebuie să ai minim 3 ani experiență în marketing sau publicitate, indiferent că ai lucrat pe un post de copywriter, de specialist marketing, de product manager sau ai avut roluri similare.
Trebuie să fi lucrat în domeniul cărților? Nu. Dacă ești familiar cu piața de carte din România cu atât mai bine, dar te vom învăța noi tot ce trebuie să știi pentru a-ți îndeplini obiectivele.
Pot lucra de acasă sau în variantă hybrid? Nu. Vei colabora foarte mult cu colegii, atât din departamentul de marketing, cât și din celelalte departamente, iar lucrul remote îți va îngreuna activitatea. Îți oferim însă un spațiu de lucru deosebit, cu un design modern.
Pot avea doar responsabilități de copywriter? Da, dacă ești un vrăjitor al cuvintelor și vrei doar să scrii, îți vom găsi un loc în echipa noastră. Spune-ne asta și îți vom trimite un alt test, axat 100% pe copywriting.
Trebuie să dau un test chiar dacă am un portofoliu? Da, testul nu ne ajută doar pe noi să ne dăm seama de abilitățile tale, te ajută și pe tine să realizezi cât de bine te potrivești pe acest rol.
Publicat 1 Mart. 2023 Reactualizat 25 Mart. 2023 Expiră 29 Mart. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.