Sef Tura
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
- Studii medii finalizate, studiile superioare constituie un avantaj
- Experienta minimum 1 an pe un post similar, preferabil in Horeca/QSR
- Responsabilitatea- abilitatea de a lua decizii si de a si le asuma
- Capacitatea de a lucra in echipa
- Comunicare eficienta si adaptabilitate
- Rezistenta la stres si flexibilitate
- Inclinatie naturala catre actiune, orientare pe obiective si deadline-uri
- Abilitati bune in Excel
- Studii superioare
- Limba engleza mediu real, minim B2
Descrierea jobului
- Coordoneaza si este implicat in toate activitatile locatiei
- Supervizeaza bunul mers al locatiei, asigurand respectarea SOP si a ︁︀︂︃︃︇︁︆︄regulilor HACCP
- Intocmeste necesarul de marfa alaturi de bucatar si il trimite catre Managerul de Operatiuni/sistem ERP
- Intocmeste rapoarte saptamanale de performanta si de vanzari
- Intocmeste notele de pierderi si de protocol
- Tine legatura primara cu angajatii, clientii si autoritatile
- Verifica tabletele de comenzi online (Glovo, Bolt, Tazz, Takeaway) si integratorul (Ebriza)pentru a asigura orarul de functionare si meniul corect
- Asigura acuratetea comenzilor; ofera suport preluare si marcare comenzi
- Adopta si le imprima colegilor o atitudine care pune clientul pe primul loc
Beneficii:
- Bonusuri in functie de performanta
- Doua mese pe zi si bonuri de masa
- Oportunitati de deplasari la diverse festivaluri si evenimente
- Telefon si laptop de munca, decont transport
- Program flexibil // 40h/sapt
- Echipa tanara si dinamica
- Dezvoltare intr-o firma in crestere continua
Descrierea companiei
Food Bazaar este un concept nou pe piata din Romania. Suntem o bucatarie ultra-moderna, cu mai multe statii de lucru impartite fiecare pe specificul ei, si ne propunem sa livram rapid mancare sustenabila prin platformele de delivery. Dorim ca in scurt timp sa devenim sinonimi cu termenul de reliability, printr-o calitate constanta a preparatelor si o prezentare de takeaway care pune clientul pe primul loc. Momentan detinem 3 locatii de delivery, dezvoltam o ramura B2B si operam 5 food truckuri si 2 rulote la festivaluri si cateringuri