Candidatul Ideal
- Studii superioare tehnice finalizate;
- Experiență minim 2 ani;
- Certificare SSM acreditat (nivel superior);
- Absolvirea cu diploma sau certificat de absolvire, dupa caz, a unui program de invatamant postuniversitar in domeniul securitatii si sanatatii in munca, cu o durata de cel putin 180 de ore
- Experiență în domeniul alimentar sau industrial constituie un avantaj;
- Cunoștințe solide privind legislația SSM, PSI și HACCP;
- Abilități de comunicare și instruire, atenție la detalii și spirit organizatoric;
Descrierea jobului
• Elaborarea și actualizarea documentației SSM și PSI conform reglementărilor specifice industriei alimentare
• Evaluarea riscurilor profesionale în spații de producție, depozitare și distribuție
• Instruirea angajaților privind normele de protecția muncii, igienă și utilizarea echipamentelor
• Monitorizarea respectării procedurilor interne de SSM SI PSI siguranță și igienă
• Colaborarea cu autoritățile competente (ITM, DSP etc.), sanitar-veterinare și participarea la controale
• Investigarea accidentelor de muncă și elaborarea de rapoarte și măsuri preventive
• Responsabil cu formarea și activitățile comitetului SSM
Descrierea companiei
Pornită din pasiunea familiei Moldovan din Sânnicoară (județul Cluj) pentru prelucrarea tradițională a cărnii, Moldovan Carmangerie este astăzi una dintre cele mai importante companii de pe piața cărnii și a preparatelor din carne din Transilvania.
Fondată în 1994, compania și-a dorit de la bun început să ofere consumatorilor produse autentice, proaspete, accesibile ca preț și care să fie preparate ținându-se cont atât de tradiție, cât și de trendurile moderne de consum. Compania înseamnă astăzi 400 de angajați, 37 de magazine în trei județe (Cluj, Bistrița și Bihor), un magazin online, un restaurant, două unități de procesare carne, o secție de gastronomie, o fermă de vaci lapte, o linie de procesare lapte și un depozit logistic.
Dezvoltată organic de-a lungul celor 30 de ani, rețeaua de magazine Moldovan a devenit un punct de referință în industria alimentara. Cu un concept unic, primul de acest fel pe piață, magazinele îmbină experiența clasică de cumpărături cu o zonă de bistro, unde clienții nu doar că pot achiziționa produsele, dar le pot și savura pe loc, gătite proaspăt.
De altfel, întreaga evoluție a companiei Moldovan Carmangerie este dovada vie a faptului că meșteșugul învățat în familie, dedicarea și respectul pentru client sunt acele ingrediente care construiesc o afacere durabilă.
- 14 Oct. 2025
Specialist SSM & Situatii de Urgenta
INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) SA
Iasi, Roman, Pascani și alte 2 orașe