Publicat 27 Nov 2018 | Reactualizat 25 Dec 2018 | Expiră 28 Dec 2018

SEF AGENTIE

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

Absolvent/a al/a unei facultati cu profil economic;
Cel putin 4 ani experienta in domeniul bancar, dintre care minim 2 ani experienta profesionala, preferabil, intr-o pozitie similara (Sef agentie) sau implicand coordonarea activitatilor clientela/ credite;
Cunoasterea legislatiei bancare si a regulamentului BNR;
Limba Engleza (scris si conversatie);
Abilitati relevante de coordonare, comunicare si relationare interpersonala, orientare catre clienti si catre atingerea obiectivelor propuse;
Gandirea analitica si un inalt nivel de profesionalism sunt calitati necesare;
Abilitati excelente de negociere si vanzare;
Credibilitate, seriozitate, autodeterminare si incredere in fortele proprii, proactivitate, dinamism si capacitatea de rezolvare prompta a problemelor si de prioritizare a obiectivelor tinta, planificate.

Descrierea jobului

Persoana vizata pentru aceasta pozitie va coordona activitatea unei agentii, va promova imaginea, produsele si serviciile Alpha Bank, supervizand si motivand o echipa de profesionisti si va identifica oportunitati de dezvoltare a business-ului; el/ ea va propune solutii personalizate de finantare pentru clienti, stabilind parteneriate de durata, bazate pe un inalt nivel de profesionalism. Responsabilitatile includ de asemenea raportari catre celelalte unitati de business si top management.

Descrierea companiei

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 140 de ani in sectorul financiar- bancar. ALPHA BANK a fost prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990. Banca ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii.

Aplicantii vor avea ocazia sa se alature unei organizatii renumite, ale carei valori sunt: inovatia, onestitatea, flexiblitatea, inteligenta si siguranta.

Toate CV-urile vor fi pastrate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.

Expirat
SEF AGENTIE  -  ALPHA BANK ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close