Publicat 03 Mai 2019 | Reactualizat 31 Mai 2019 | Expiră 03 Iun 2019

Salvamar

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam persoane responsabile si entuziaste, care sa-i ajute pe oaspetii nostri sa se simta in siguranta si relaxati, intr-o ambianta de paradis.

PROFILUL DUMNEAVOASTRĂ:
• Sunteti un bun/a inotator/oare si aveti stapanire de sine.
• Aveti constitutie atletica si capacitatea de a sustine o proba de inot liber pe o distanta de 50 de metri.
• Aveți o atitudine pozitivă pe care o transmiteti oaspeților noștri, și în aceeași măsură către colegii de echipă.
• Disponibilitate pentru lucru in ture.

Descrierea jobului

RESPONSABILITĂȚILE DUMNEAVOASTRĂ, AȘA AVETI GRIJA DE OASPEȚII NOȘTRI:

• Informati clientii asupra regulilor de utilizare corecta a echipamentelor (ex. modul de folosire a toboganelor acvatice), asupra riscurilor si activitatilor periculoase.
• Supravegheati permanent piscinele si toboganele si interveniti prompt pentru a ajuta persoanele in dificultate, astfel incat clientii noștri să se simta in siguranta si relaxati.

OFERTA NOASTRA:
Tu vei avea oportunitatea sa ajuti oamenii sa se simta in siguranta si relaxati, iar noi iti oferim un loc de munca unic si un pachet de beneficii atractiv:
- un loc de munca full season;
- o echipa de profesionisti entuziasta;
- salarizare avantajoasa;
- programe de training;
- bonusuri in functie de realizari;

Descrierea companiei

Therme este cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa. Este locul în care natura si tehnologia se îmbina perfect pentru a aduce experiente exceptionale fiecarui vizitator. Inovatiile si designul unic sunt cele care ne recomanda: avem cel mai mare acoperis retractabil din lume, cea mai mare padure de palmieri din Europa.

Felul în care gândim se reflecta si în ceea ce priveste oamenii cu care alegem sa lucram. Avem o echipa exceptionala, capabila sa pastreze cele mai înalte standarde de calitate zi de zi. Pentru tine, asta înseamna oportunitatea de a lucra alaturi de cei mai buni si de a creste rapid într-un mediu profesional unic. La Therme, jobul la care te pricepi devine cariera pe care ti-o doresti.

Expirat
Salvamar  -  THERME BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close