Publicat 18 Sep 2018 | Reactualizat 16 Oct 2018 | Expiră 19 Oct 2018

REVIZOR CONTABIL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii, de preferat finante contabilitate;
Cunoasterea legislatiei in domeniu financiar-contabil;
Cunostinte de proceduri de gestiune, tipuri de documente primare si continutul acestora;
Cunostinte de operare PC (pachetul Microsoft Office, programe specifice);
Posesor permis conducere categoria B- constituie un avantaj;
Capacitatea de a lucra in echipa;
Stabilitate psihica, echilibru emotional, constanta in atitudini si manifestari;
Gandire clara, rationament logic, capacitate de analiza si capacitate de sinteza.

Descrierea jobului

Verifica existenta faptica a bunurilor materiale existente in gestiuni cu ocazia inventarierii anuale sau a inventarului inopinat:
Verifica conditiile de pastrare a bunurilor pentru evitarea deteriorarilor sau a sustragerilor;
Verifica intocmirea corecta a documentelor primare de intrare-iesire a bunurilor materiale, precum si circulatia acestora;
Inventariaza lunar stocurile de materii prime din FNC;
Intocmeste fisele de cont aferente salariilor;
Tine evidenta garantiilor materiale si a avansurilor spre decontare;
Intocmeste notele de receptie si raportul de gestiune pentru magazinul ambulant;
Arhiveaza documentele fermei;
Introduce datele necesare in calculator folosind programul specializat.

Descrierea companiei

Grupul AAylex, lider în domeniul producției și distribuției de carne de pasăre, are o experiență de peste 25 de ani în România.
Produsele grupului AAylex se regăsesc sub brandul unic CocoRico. La nivel național, CocoRico este prezent prin intermediul tuturor canalelor de distribuție: în marile lanțuri de magazine, în comerțul tradițional, în cadrul rețelei de magazine proprii și partenere CocoRico, Horeca, fiind distribuit totodată și prin canalul de „re-sell„ către cei mai importanți procesatori de carne. Grupul AAylex este cel mai mare exportator de carne din România, având un amplu portofoliu de clienți externi, provenind din peste 10 state, printre care se numără: Marea Britanie, Franța, Grecia, Cehia, Slovacia, Macedonia sau Olanda. Exportul reprezintă aproximativ 30% din producția grupului, constând în special în produse proaspete, refrigerate.
Grupul AAylex integrează cu succes sistemul „de la ou până în farfurie”, desfășurându-și activitatea la nivel național și având sedii sau puncte de lucru în București și 9 județe ale țării: Buzău, Brăila, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Ilfov și Prahova.
Unitățile de business ale AAylex sunt specializate în diferite procese operaționale, începând de la producția de hrană pentru păsări, reproducție, incubație, creștere a puilor de carne și până la abatorizare și distribuție.
Aflat intr-un proces continuu de dezvoltare, grupul de firme AAylex este în căutare de profesioniști care doresc să contribuie la succesul organizației. Dacă ești o persoană implicată, responsabilă și dornică de a evolua în plan profesional și personal, ai șansa să te alături echipei noastre, aplicând in cadrul acestui anunt.

Expirat
REVIZOR CONTABIL  -  AVICOLA BUZAU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close