Publicat 22 Mai 2019 | Reactualizat 30 Mai 2019 | Expiră 30 Mai 2019

Retail customer service Work from home

40 posturi
Expirat
Webhelp îți propune o nouă oportunitate: poți face parte din echipa noastra de consilieri din domeniul fashion-retail CE NE DORIM DE LA TINE: ✓Să cunoști limba engleză la nivel mediu, un nivel avansat reprezintă un avantaj ✓Excelente abilități de comunicare (ascultare activă) ✓Să ai o atitudine pozitivă, să îți placă să lucrezi în echipă, să te adaptezi ușor CE VEI FACE LA WEBHELP: ✓Propui soluții clienților unui lanț foarte cunoscut de magazine fashion, gestionezi conturile lor și faci modificări administrative, pe mail și la telefon. Gestionezi comenzile și garantezi calitatea serviciilor ✓Te vei putea implica direct în creearea noilor procese și vei avea oportunitatea să faci parte dintr-un proiect care se afla intr-o continuă dezvoltare CE BENEFICII VEI AVEA: ✓Un venit atractiv cu bonus lunar obtinut in functie de performante ✓Confortul de a lucra din propria locuinta ✓Training pentru a înțelege mai bine produsele clientului și pentru a ști să promovezi imaginea mărcii. ✓ De asemenea, vei beneficia de traininguri care te vor ajută să îți dezvolți mai bine orientarea spre client, abilitătile analitice și munca în echipă.
CINE SUNTEM: WEBHELP este un grup francez specializat în customer care management, cu 50 000 de angajați care lucrează în 140 de centre de contact situate în 35 de tări, dintre care România, Franța, Maroc, Belgia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, India, Elveția, Italia, Germania, Polonia, Republica Cehă, etc. Numărul 1 în Europa și clasat în topul celor mai bune companii globale BPO, Grupul WEBHELP continuă să-și mărească echipele, promovând o politică de satisfacție a clienților și a angajaților. WEBHELP numără peste 2000 de angajați în România, care lucrează în 4 centre de contact din București, Galați, Iași și Ploiești, iar printre cei mai mari clienți ai noștri se numără : Sephora, Samsung, Vodafone, Orange, etc.
Expirat
Retail customer service Work from home  -  WEBHELP ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close