Retail & Corporate Banking Intern @UniCredit Bank

UniCredit Bank
18 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Descrierea jobului

Banking-ul e smart, e challenging, e digital!

Învățarea nu se oprește odată cu finalizarea programelor de studiu universitare, ci continuă la job. Iar teoria și practica se îmbină perfect în programele de internship pe care UniCredit ți le-a pregătit.

Vei avea acces direct la o experiență bancară autentică, într-una dintre băncile de top din România și din Europa, alături de cei mai buni profesioniști în domeniu. Și oricât de mare ți s-ar părea pasul de la școală la job, te ajutăm să-l faci cu încredere prin programele noastre de internship, prin care ne propunem să dezvoltăm viitorii bacheri ai României.

DE CE SĂ APLICI
 • Vei avea acces direct la o experiență digitală bancară într-una dintre băncile de top din România și din Europa
 • Vei face parte dintr-o echipă dinamică, orientată către performanță și mereu atentă la nevoile clienților și ale colegilor
 • Vei pune în practică teoria din facultate, dar cel mai mult vei învăța teoria desprinsă din practica bancară
 • Programul este plătit, astfel că vei fi răsplătit pentru munca și contribuția ta, pe toată durata acestuia
 • În funcție de performanța ta, la finalul programului poți primi o ofertă de angajare
 • Vei avea program de lucru flexibil, pentru a-ți continua studiile, și beneficiezi și de zile de concediu
 • Programul se desfășoară în rețeaua de sucursale UniCredit din Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și București

ACTIVITATEA TA ZILNICĂ
 • Vei asigura suport pentru colectarea și procesarea datelor clienților Corporate și vei contribui la realizarea aplicațiilor de credit și a ofertelor de creditare [Corporate Network]
 • Te vei familiariza cu tehnologia bancară și cu modul de funcționare a produselor bancare digitale și vei relaționa cu clienții din unitățile UniCredit oferindu-le sprijin în acest sens [Retail Network]

VEZI DACĂ TE POTRIVEȘTI
Education & Technical skills:
Acest program este pentru tine, dacă ești student(ă) în an terminal/ai absolvit recent un program de licență cu profil economic sau urmezi un program de master în studii economice. Activitățile academice extracurriculare constituie un avantaj, dar cel mai mult ne interesează:
 • Să te descurci în Excel & PowerPoint
 • Să te preocupe zona de digital & tehnologie
 • Să te exprimi bine în limba engleză (verbal și scris)

Integritatea, asumarea și grija pentru cei din jur sunt valorile UniCredit și asta ne dorim să vedem și la tine.

Descrierea companiei

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. În luna aprilie 2022, banca avea o rețea națională de 142 de sucursale și peste 3.300 de angajați.

UniCredit Bank România este angajator recunoscut internațional pentru excelență în managementul oamenilor și pentru orientarea sa către performanță, în toate ariile de activitate. Pe plan extern, dorim să fim considerați o companie în care oamenii pot avea încredere. Intern, dorim ca angajații noștri să se poată identifica cu valorile companiei, și, împreună, să contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Învățarea este o experiență ce se desfășoară pe parcursul întregii noastre vieți, fiind esențială pentru dezvoltarea personală și profesională. La UniCredit Bank oferim angajaților oportunități și instrumente de învățare diverse în vederea dezvoltării carierei, ținând cont de nevoile fiecăruia. Astfel, ne angajăm în activități și proiecte pentru a încuraja conduitele ce respectă modelul nostru de valori și pentru a crea o atmosfera de transparență, având ca scop dezvoltarea profesională a colegilor și evaluarea corectă a performanțelor lor.

Te așteptăm în echipa noastră!

Publicat 15 Mart. 2023 Reactualizat 29 Mart. 2023 Expiră 14 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.