Publicat 02 Nov 2018 | Reactualizat 02 Dec 2018 | Expiră 03 Dec 2018

REPREZENTANT VANZARI BUZAU de la 2500 lei

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti serios si responsabil ?

... atunci chiar despre tine este vorba !


Cautam un coleg zambitor si pozitiv, punctual si constiincios, care sa interactioneze bine cu clientii nostri actuali si cu cei cu care dorim sa ne devina clienti.
Cautam un coleg cu studii medii sau superioare finalizate si cu permis de conducere B.
Ne dorim o persoana onesta, cu abilitati de vanzator chiar daca nu are o experienta in spate important este sa fie motivat de castig si noi ii vom fi alaturi cu sustinerea si experienta noastra.

Principala cerinta pe care o avem pentru viitorul nostrum coleg din echipa de vanzari este:
Disponibilitate pentru o activitate preponderent de teren si lucrul la un program prelungit atunci cand ruta este in afara localitatii!!!!

Descrierea jobului

Ce ne dorim de la tine?
Sa preiei comenzile si sa promovezi produsele societatii, conform unei rute planificate;
Sa pastrezi relatiile cu clientii actuali si sa dezvolti altele noi cu “vecinii lor ” = dezvoltarea portofoliului de clienti;
Sa consiliezi tehnic clientii cu privire la produsele firmei ( promovarea produselor noastre, prezentarea ofertelor actuale)
Sa incasezi debitele de la clienti astfel incat sa existe intotdeauna un rulaj;
Daca sunt obiective, sa ne asiguram ca si le indeplinim sau sa le depasim – asta inseamna castig mai mare si pentru tine;
Sa monotorizam actiunile si produsele noastre in piata dar si ale concurentei pentru a va ajuta cat mai mult in vanzarile voastre;
Sa colaborezi cat poti tu de bine cu echipa pentru ca comunicarea este calitatea esentiala in aceasta profesie.

Program : L-V – 8 ore ( cand avem planificat ruta externa, prgramul se poate prelungi, este vorba de gestionarea rutei – trafic, km, etc)

Ne place sa credem ca mergem intr-o directie si vrem sa construim o echipa capabila.

Avem convingerea ca lucrurile trebuie facute cu placere si cu suflet. De aceea pentru a avea placere in ceea ce faci oferim instrumentele necesare in desfasurarea cat mai buna a activitatii zilnice: masina de serviciu si telefon.

Suntem constienti ca munca trebuie rasplatita si consideram ca oferta noastra financiara este una foarte buna in piata.
Salariul porneste de la 2500 lei NET si poate atinge foarte repede ( 2-3 luni) peste 6000 lei , depinde de motivatia dvs pentru ca dorinta noastra este sa castigati cat mai mult.
Ne plac provocarile si suntem puternic orientati catre rezultat .

Descrierea companiei

MATHEO MAR DISTRIB - Distribuim produse ale celor mai renumite branduri din domeniu. Suntem in piata de materiale de constructii si facem diferenta.
Locatia jobului: MARACINENI ( Buzau)

Expirat
REPREZENTANT VANZARI BUZAU de la 2500 lei  -  MATHEO MAR DISTRIB

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close