Reprezentant Medical si Vanzari Bucuresti

CONFIDENTIAL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Vino in echipa noastra!

Candidatul ideal are abilitati de relationare interpersonala si este interesat sa lucreze atat independent, cat si in echipa; este caracterizat de integritate, orientat catre rezultate, organizat, energic si cu simt antreprenorial, dispus sa lucreze cu norma intreaga.
Carnetul de conducere este obligatoriu. De asemenea, disponibilitatea de a calatori frecvent in teritoriul alocat.

Descrierea jobului

Obiectivul principal al Reprezentantului Medical si de Vanzari este cresterea si promovarea produselor distribuite de compania noastra pe piata regionala.

Sarcini si responsabilitati:
- este responsabil de vizitarea unităților medicale aferente zonei alocate;
- este responsabil de convingerea profesioniștilor din domeniul medical de performanța produselor companiei, într-o manieră etică;
- este responsabil de dezvoltarea și menținerea relaţiilor de calitate cu profesioniștii din domeniul medical;
- intocmeste rapoartele solicitate de superiorul ierarhic;

Oferta (bonusuri, beneficii)

Compania noastra ofera un pachet salarial atragator, corespunzator calificarii si experientei fiecaruia, cat si instrumente de lucru de calitate (masina de companie, telefon mobil, tableta).
Se ofera bonus motivant corespunzator performatei individuale.
De asemenea, in cadrul companiei se asigura permanent programe de instruire in vederea dezvoltarii profesionale.

Descrierea companiei

Companie cu sediul in Bucuresti, unic importator si distribuitor de produse farmaceutice, suplimente alimentare si dispozitive medicale.

De la infiintare, compania s-a aflat intr-o continua dezvoltare : portofoliu de produse, numar de angajati, cifra de afaceri, cota de piata, perfectionare personala si profesionala etc.

Calitatea produselor si serviciilor oferite, promptitudinea in intampinarea cerintelor clientilor nostri si flexibilitatea in stabilirea conditiilor comerciale sunt caracteristicile care au facut ca firma noastra sa fie un partener de afaceri serios si stabil pentru clientii nostri.
Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.