Publicat 22 Aug 2019 | Reactualizat 21 Sep 2019 | Expiră 22 Sep 2019

Receptionera centru de recoltare

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana entuziasta, care lucreaza cu placere pentru oameni, empatica, zambitoare si calma?

Vino in echipa Synevo unde vei gasi colegi tineri si prietenosi, un program de mentorat care te va ajuta sa te perfectionezi in acest domeniu, echipamente si materiale de lucru de calitate.

Vei fi responsabil/a de: informarea pacientilor cu privire la serviciile medicale oferite, protocolul de recoltarea probelor biologice, programul de lucru al centrului, eliberarea rezultatelor, incasarea contravalorii serviciilor si arhivarea documentelor specifice.

Iti oferim un program de lucru avantajos, salariu competitiv cu bonusuri periodice si posibilitatea unei cariere intr-o companie de succes in domeniul medical.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și are în portofoliu peste 2000 de teste de bază și avansate, pentru toate ariile terapeutice efectuând în anul 2018 peste 98 milioane de teste. La finalul anului 2018 Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
Receptionera centru de recoltare  -  SYNEVO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close