Publicat 03 Iul 2020 | Expiră 11 Iul 2020

Psiholog sau absolvent facultate de Psihologie

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent al facultatii de Psihologie, minim 2 ani de experienta dovedita prin acte REVISAL sau declaratii ANAF pentru PFA in domeniul medierii fortei de munca, recrutare si plasare de personal, informare si consiliere candidati sau Resurse Umane-HR (cel putin unul dintre domeniile mentionate). Pot aplica si candidatii care momentan sunt angajati la alte companii de recrutare si sunt disponibili part-time sau remote de acasadar si candidatii care doresc un contract full-time. Cautam o persoana flexibila si care, eventual, sa vina si cu bateria de teste necesare desfasurarii unei astfel de activitati sau sa cunoasca macar de unde le putem achizitiona de pe teritoriul Romaniei. Apreciem experienta profesionala in domeniu.

Descrierea jobului

Contract de munca full-time sau part-time, posibil si remote, de acasa, activitate fara prea mult stres implicat, cooperare de ambele parti.

Descrierea companiei

Grup de companii autorizate in domeniul recrutarii si plasarii de personal cautam activ prin metode clasice sau head hunting candidati calificati in IT in special, Sanatate si domeniul medical, Ingineri in diferite domenii de activitate, Drept-Justitie, Retail-FMGC, Constructii, Transporturi, domeniul HORECA, Vanzari si Marketing dar si middle sau top Manageri pe diferite arii de expertiza si multe alte categorii de profesionisti din toate domeniile. In prezent ne extindem activitatea din Romania dar avem si clienti mari din Uniunea Europeana si chiar si din alte tari. Contractele de munca sunt in general full-time dar avem si oferte project-based sau part-time. Pentru detalii si interviu va rugam sa ne contactati.

Expirat
Psiholog sau absolvent facultate de Psihologie  -  MY HR PORTAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close