Project Manager

MLS INVEST TRADING SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- inginer absolvent de studii superioare tehnice - construcții
- experiență în rolul de project manager
- ​experiență relevantă în cooordonarea de șantiere
- cunostinte despre tehnologii de execuție
- abilitati organizatorice și capacitați de planificare
- abilitați de negociere și de comunicare
- perseverenta.

Descrierea jobului

- coordonează eficient toate activitățile proiectului supervizând direct echipele tehnice, consultanții și alți colaboratori implicați
- administrează bugetul proiectului
- stabilește relatii de colaborare pe termen lung cu partenerii, clienții, beneficiarii și finantațorii proiectului
- monitorizează în timp progresul atins față de obiectivele propuse și redactează rapoarte lunare către finanțatori, parteneri și beneficiari, cu respectarea datelor prevăzute în contracte
- coordonează lucrarile din șantierele alocate
- asigură buna desfășurare a lucrărilor pe șantier și respectarea termenelor de execuție
- validează situațiile de lucrări
- urmărește execuția lucrărilor pe șantier din punct de vedere al cantității, calității și respectării termenelor de execuție
- verifică etapele de lucrări și calitatea lucrăilor
- negociază contractele cu subcontractorii și menține legătura cu aceștia
- dispune acțiuni preventive și acțiuni corective pentru neconformități.

Descrierea companiei

Povestea noastră a început în 2008 când le-am promis românilor că vom aduce gustul Asiei mai aproape de ei, la care vom adăuga un twist din bucătăria modernă. Și de atunci am reușit să respectăm această promisiune.

Secretul?

Un mix de ingrediente proaspete de care clienții noștri s-au îndrăgostit. Din 2008, am preparat aceleași produse delicioase marca Chopstix și am reușit să extindem rapid rețeaua de locații. Astăzi, suntem prezenți în București, Ploiești, Constanța, Brașov, Timișoara, Sibiu și Târgu Mureș. Și nu plănuim să ne oprim aici.

În cele peste 17 locații în care poți să ne vizitezi, transparența e cheia. In fiecare locatie Chopstix, poți să urmărești cum sunt preparate deliciile de care urmează să te bucuri. Iar pentru cei care doresc să le guste acasă sau la serviciu, am dezvoltat propriul serviciu de delivery.Chopstix a reușit să ajungă la papilele gustative și la inimile clienților prin mâncărurile care îmbină aromele tradiționale cu cele moderne.

Cum cheia succesului oricărui restaurant cu un anumit specific este gustul autentic, cât mai fidel celui din țara de unde provine, Chopstix are numeroși angajați asiatici, în special nepalezi. Aceștia reușesc să-i conducă pe clienți într-o călătorie imaginară pe teritoriul Asiei, grație gusturilor și aromelor mâncărurilor atent preparate.

În plus, Chopstix ocupă un loc important în industria HoReCa și datorită calităților profesionale ale personalului: angajatii sunt respectuoși, atenți la detalii, zâmbitori – toate acestea câștigând încrederea și simpatia celor care trec pragul restaurantului.Valorizăm orice progres al angajaților și oferim siguranța și stabilitatea de care au nevoie în evoluția lor profesională, iar pe lângă toate acestea, dacă ne demonstrezi că dorești să faci parte din echipa Chopstix, îți garantăm șanse reale de progres și promovare.

Pentru a da ocazia tuturor doritorilor de evoluție la o carieră de succes în domeniul gastronomiei asiatice, aplică la unul din posturile vacante și vei intra automat în concursul pentru ocuparea acestora, în ordinea primirii lor.

Publicat 13 Mart. 2023 Reactualizat 27 Mart. 2023 Expiră 12 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.