Programator back-end junior

DEDEMAN
2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Suntem in cautarea unor colegi pentru postul de Programator Back-end Junior - Bucuresti.

Descrierea jobului

Programator Back-end Junior - Bucuresti

Sunt necesare studii superioare (in curs sau finalizate), profil: Informatica, Cibernetica sau Automatica si Calculatoare.

Este important sa cunosti un limbaj de programare (PHP sau/ si JavaScript) si sa ai cunostinte minime de baze de date (SQL).

Constituie un avantaj cunoașterea unui framework PHP (Laravel, Symfony, Cake etc.).

Cunostintele despre Object-Oriented Programming, Clean Code, Design Principles, Design Patterns, SOLID Principles iti vor fi de un real folos.

Sunt importante atat abilitatile de planificare și organizare, cat si abilitatea de a fi autodidact.

Ne asteptam sa fii perseverent, atent la detalii si sa ai capacitatea de a lucra cu termene limita.

Cunostintele avansate de limba engleza reprezinta un avantaj.

Este necesar sa ai domiciliul in Bucuresti.

Suntem pregatiti sa te sprijinim prin:

  • instruire continua - te vom susține cu programe personalizate de dezvoltare a competențelor. In plus, ne vom asigura ca te incurajam sa inveti constant: ceea ce construim astazi ne va invața sa construim mai bine maine.
  • oportunitati de promovare - te vom anunta, cu prioritate, despre posibilitatile de avansare in cadrul companiei.
  • recompensarea dedicarii - suntem pregatiti sa-ti oferim bonusuri lunare atractive, in functie de nivelul de dedicare in realizarea sarcinilor. In plus, apreciem si colaborarea pe termen lung oferindu-ti si alte beneficii.
  • program flexibil - Iti vei putea personaliza programul de lucru.

Locul tau este intr-o echipa de succes. Vino sa:

  • faci parte din echipa ce va dezvolta noua generatie de servicii pe care vrem sa o oferim clientilor
  • analizezi, proiectezi si implementezi produse software noi sau sa modifici solutii existente pentru a satisface noile cerinte tehnice si de business
  • implementezi solutii cu atentie la detalii, cu focus pe calitate si scalabilitate; ne dorim ca solutiile noastre sa poata fi usor extinse pe viitor
  • oferi asistenta utilizatorilor pentru folosirea produselor software dezvoltate.

Doar persoanele selectate in urma analizarii aplicatiilor vor fi contactate si invitate sa participe la testare/interviu.

Descrierea companiei

„Dedicat planurilor tale” este sloganul ce are la baza valorile noastre, ale companiei Dedeman. Ne definesc simtul practic, orientarea spre solutii, perseverenta, integritatea si loialitatea. Consideram ca succesul companiei depinde de performanta noastra - a tuturor colegilor - de experienta profesionala si personala pe care o avem in cadrul unui mediu de lucru care cere si ofera dedicare si initiativa, implicare si camaraderie, angajament si stabilitate. Suntem alaturi unii de altii si ne sprijinim pe tot parcursul traseului profesional prin programe de dezvoltare a competentelor si o continua orientare spre rezultate obtinute datorita valorilor care ne unesc. Dedeman este locul unde cu totii invatam, ne descoperim potentialul si devenim mai buni. Pentru a raspunde nevoilor celor peste 12.000 de colegi, suntem alaturi pas cu pas.
La Dedeman, înțelegem ca tehnologia ne ajuta sa comunicam mai repede si mai eficient cu clienții noștri. De la modul de prezentare a produselor si serviciilor noastre pana la livrare, valorificam noi oportunitati, luam decizii pe baza datelor, suntem mai eficienti si crestem impreuna cu business-ul astfel incat tehnologia sa reprezinte o forta noua a noastra, care sa ne aduca mai aproape de client.
Dedeman prelucreaza datele cu caracter personal ale candidatilor in scop de recrutare si selectie asa cum este detaliat in Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - Candidati. Inainte de a aplica pentru un post disponibil va invitam sa consultati nota de informare accesand link-ul https://www.dedeman.ro/ro/nota-informare-candidati.html . Prin aplicarea pentru un post disponibil, va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, e-mail, dar si celelalte date continute in CV) sa fie prelucrate de societatea Dedeman, in conditiile mentionate in Nota de informare.
Pentru mai multe detalii privind posturile disponibile, vizitati recrutare.dedeman.ro.
Publicat 17 Mart. 2023 Expiră 16 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.