Publicat 11 Feb 2019 | Reactualizat 11 Mar 2019 | Expiră 14 Mar 2019

Partener Clienti Retail - Echipa Mobila - Part Time, Galati

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana dinamica si iti doresti o cariera in banking si un program flexibil? Echipa Retea Retail cauta noi colegi, cu un grad ridicat de implicare, entuziasm si abilitati in zona de customer service.

Ce iti trebuie :
Studii superioare de lunga durata (finalizate sau in curs de finalizare): de preferat economice, juridice sau tehnice Experienta minima in lucrul cu clientii;
Atitudine pozitiva, orientata spre solutii si rezultate;
Abilitati de comunicare si negociere;
Cunostinte operare PC.

Ar fi de preferat:
Sa vorbesti limba engleza la nivel mediu.

Descrierea jobului

Vei fi responsabil de promovarea si vanzarea proactiva a produselor si serviciilor BCR si ale subsidarelor sale, catre clientii persoane fizice.
Vei avea ocazia de a punele bazele carierei tale bancare alaturi de o echipa dinamica, orientata spre promovarea unor standerde inalte pentru clienti.

Pentru ca misiunea ta sa fie un succes:
Vei promova si vei vinde produsele si serviciile bancii si ale subsidiarelor;
Vei oferi suport clientilor existenti si potentiali in afara bancii;
Vei identifica nevoile acestora si oportunitatile de a vinde produsele si serviciile bancii prin vanzare incrucisata;
Vei asigura atragerea si pastrarea clientilor prin oferirea de servicii conform standardelor de calitate ale bancii.

Descrierea companiei


Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR. In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Expirat
Partener Clienti Retail - Echipa Mobila - Part Time, Galati  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close