Publicat 09 Iun 2020 | Reactualizat 07 Iul 2020 | Expiră 10 Iul 2020

Operatori programatori CNC - lucru in Finlanda

11 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam masinisti CNC (operatori, programatori) si alti lucratori in domeniul metalurgic pentru lucru in Finlanda.
Specificatii si cerinte:
- experienta CNC cel putin 3 - 5 ani in industria metalelor
- detalii despre toate centrele CNC cu care ati lucrat precum si sistemul de operare utilizat pe fiecare. Detalii precum materialele utilizate, instrumentele dе masura folosite, tolerantele cu care ati lucrat, marimea pieselor produse si tipul dе productie (ex. prototip, serie mica, serie mare etc) sunt foarte importante si asigura mai multe sanse pentru a fi selectat!
- informatii privind capacitatea dе a executa partea dе operare, setare si programare pe masinile CNC
- cunostintele CAD/CAM sunt un plus
- limba engleza la nivel conversational sau cel putin intermediar
- seriozitate, rapiditate si eficienta in executarea sarcinilor, dorinta de a lucra in Finlanda pe termen lung.

Descrierea jobului

Firma sе afla in Finlаndа iar angajаrеa sе facе direct aici. Strаngem CV-uri si in cаzul in care sunt persoane care nu sunt disponibile acum dar doresc sa aplice pentru un job in perioadele urmatoare sau daca sunt persoane cu alte calificari precum: sudori, polizori, strungari/frezori manuali etc. Colaboram constant cu inca o firma de recrutare finlandeza, prin urmare, avem in permanenta noi oferte de munca si optiuni pentru majoritatea candidatilor care aplica.
Avem momentan 11 – 15 posturi disponibile pentru joburi pe masini CNC precum si cateva posturi pentru sudori dar cautam in permanenta masinisti CNC. Posturile se afla la diversi clienti in orase diferite, pe teritoriul Finlandei. De aceea specificatiile si salariile difera, in functie de fabrica si locatie.
Mai jos sunt cateva detalii legate de posturile disponibile in acest moment:

- Boring machine with Heidenhein controller (productie piese de dimensiuni mari, de pana la 80 tone, cunostinte setare si modificare in program sunt suficiente) Planer Waldrich Siegen EHS 1750/1800 G45715; Boring and milling machine SHW UF 6 G46636; Boring and milling machine Toshiba BSF 160S (Frame) G46654
- CNC boring machine with Heidenhein controller – planificare si setari pentru piesele produse, experienta atat pentru operare cat si pentru programare.
- CNC boring machine TOS 130 X3500 Y2000 Z1250, rotating table 12 tn, Heidenhein 430 controllers – candidatul va executa lucrari de design, va planifica producerea piesei in functie de desenul tehnic, va face analize rapide despre valorile operatiilor necesare si cum sa repare piesele, ce suprafete sa fie prelucrate primele, ce unelte sa utilizeze etc. Material utilizat: otel inoxidabil.
- Freze si strunguri CNC (cunostinte atat pentru operare cat si programare): strunguri mari cu comanda Siemens, elemente de dimensiuni mari, 1-10 tone, experienta lucru cu elemente masive, citire coduri Siemens, corectii si setari in program.
- Strung vertical: TOSHULIN POWERTURN 3000 (Siemens, Sinumerik 840 D; YOUJI VTL.2000 ATC+C (Fanuc 18iT); strung carusel FKD 40 CNC (Siemens 840 Dsl)
- programare 5-axis Boring CNC machine: Scharmann WFT 160, Heidenhain TNC 415 controllers, TOS Varnsdorf WHN 13 CNC.
- CNC horizontal machining centre: OKK HM 1000 (Fanuc 35i-85); TOYODA FH 80 S (Fanuc 16i); JOHNFORD VMC-1600HD (Fanuc 0i-MD)
- sudura 135, 136, 141, MAG.

Majoritatea contractelor sunt pe termen lung, presupun lucru in schimburi si se ofera bonusuri, in functie de schimbul lucrat sau totalul orelor lucrate.
Ne ocupam de efectuarea demersurilor necesare atat pentru inchirierea unei locuinte la un cost cat mai avantajos si cat mai aproape de locul de munca cat si pentru inchirierea unui autoturism sau gasirea unui alt mijloc de transport (daca locul de cazare este mai departe de 5-6 km de locul de munca).
In majoritatea cazurilor rambursam costurile de calatorie catre Finlanda, de pana la 300 de euro, dupa implinirea perioadei de proba, in baza biletelor si documentelor de calatorie pastrate.
De la caz la caz vom organiza impreuna calatoria catre Finlanda, in functie de restrictiile existente. Datorita situatiei create de virusul corona, in functie de fabrica si locatie, noii angajati vor fi plasati fie in carantina/izolare pentru o scurta perioada (timp in care angajatul va trebui sa ramana la locul de cazare, nu va primi salariu dar firma va acoperi costul cazarii si mancare pentru perioada respectiva), fie vor fi plasati la statii de lucru separate (iar in acest caz angajatul va calatori doar intre locul de munca si cazare). Va multumim pentru intelegere!

Mentionam ca nu se percep comisioane sau taxe din partea candidatilor pentru angajare. Asigurarea medicala/servicii medicale la locul de munca sunt incluse automat in contract (fac parte din drepturile dvs.).

Asteptam CV-urile dvs., NUMAI in limba ENGLEZA pe adresa elena.frosti@ellenservices.fi dupa care veti fi contactati pentru un interviu telefonic. Nu se accepta CV-uri in limba romana deoarece selectia este facuta de partenerii finlandezi. Multumim pentru intelegere!

Descrierea companiei

We are a Finnish company located near the city of Lappeenranta in eastern Finland. We are sure that our expertise and professionalism will spur development and bring benefits to all parties involved. Our team is made up of three experienced and educated shareholders, focusing our energies on becoming a trustworthy supplier of quality human resources services. Our goal is to understand our clients’ requirements, as we believe that the key to long and prosperous collaboration is found in matching the skills and talent of particular worker candidates to the specific needs of our clients, thereby adding value to their business. We also know that each candidate is searching for a suitable job in a company that helps them grow and improve their skills, taking them to a higher level, making their work become their passion.

The jobs we offer are located in Finland or other European Union countries. The CVs must be in English. CVs in Romanian language are not accepted!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Operatori programatori CNC - lucru in Finlanda  -  Ellen Services Oy

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close