Publicat 10 Iun 2019 | Reactualizat 08 Iul 2019 | Expiră 11 Iul 2019

OPERATOR - LUCRATOR DEPOZIT - ANGLIA si OLANDA

100 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam personal calificat si necalificat pentru DEPOZITE din Anglia, Marea Britanie.
Acceptam si cupluri!

FARA COMISION pentru toate ofertele de munca!


LUCRATOR DEPOZIT :

Recrutam Lucratori Depozit (Warehouse Operator) - DOAR CU LIMBA ENGLEZA LA NIVEL MEDIU!!
Depozite: Produse Alimentare/ Non Alimentare, Fructe-Legume, Congelate

Zona : Birmingham , Staffordshire - UK si Rotterdam - Olanda

Conditii Salarizare Anglia - UK:
- Salarizarea incepe de la 8.21 Lire Sterline Brut/ Ora, in functie de performante, ture si departament. Salarizarea este diferita in functie de depozitul unde veti fi angajat. Pentru ture de noapte/weekend, salarizarea este mai mare decat cea de zi.
- Minim 40-48 ore /saptamana. Se efectueaza ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, acestea sunt remunerate separat conform turelor.
- Cazare gasita de agentie imobiliara, la 65 lire/ saptamana.
- Conditii de lucru: impachetare, sortare, etichetare, verificare defecte si pregatire livrare produse (produse nealimentare/ produse alimentare/ colete/ piese auto).
- Contract cu termen nedeterminat.
- Sunt disponibile job-uri atat pentru femei, cat si pentru barbati sau pentru cupluri
- Veti lucra cu haine, produse alimentare/non-alimentare, colete sau piese auto pe care le veti ambala, eticheta, pozitiona, muta, respectand un target conform cerintelor angajatorului. Produsele sunt in functie de depozit.

Conditii Salarizare OLANDA:
- Salarizarea incepe de la 10.00 Euro Brut/ Ora, in functie de performante, ture si departament. Salarizarea este diferita in functie de depozitul unde veti fi angajat. Pentru ture de noapte/weekend salarizarea este mai mare decat cea de zi.
- Minim 40-48 ore /saptamana. Se efectueaza ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, acestea sunt remunerate separat conform turelor.
- Cazare asigurata la pretul de 90 Eur / saptamana.
- Conditii de lucru: impachetare, sortare, etichetare, verificare defecte si pregatire livrare produse (produse nealimentare/ produse alimentare/ fructe-legume / congelate).
- Contract cu termen nedeterminat.
- Veti lucra cu diferite produse in functie de depozit.

Descrierea jobuluiCUM POT APLICA?
Aplicati CV-ul aici sau ne puteti suna la 021.310.83.69 sau ne puteti trimite CV-ul pe adresa admin@eurolife-consulting.ro si vom programa un interviu la sediu, in Bucuresti, sau pe Skype /Telefon , in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Descrierea companiei

Esti in cautarea unui job in alta tara?
Eurolife Consulting este aici pentru a te ajuta.
Experienta noastra de 14 ani in domeniul recrutarii externe in diverse domenii ne recomanda.
Colaboram cu angajatori din Marea Britanie, Olanda , Belgia , Irlanda, Grecia si Cipru, pentru a oferi locuri de munca persoanelor cu sau fara experienta profesionala.
Cunosti limba engleza si iti doresti un job in UK?

Trimite CV la admin@eurolife-consulting.ro sau aplica la acest anunt!

Te contactam si realizam planul impreuna!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

OPERATOR - LUCRATOR DEPOZIT - ANGLIA si OLANDA  -  Eurolife Consulting SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close