Operator calculator

Nemo Pro Diving S.R.L.
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

cunostinte utilizare sisteme de operare calculator, seriozitate, punctualitate;
cunoscator de limba engleza, avansat (scris si conversational);

Descrierea companiei

NEMO PRO DIVING este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul scufundarilor.
NEMO PRO DIVING ofera o gama larga de servicii in industriile offshore, onshore, de constructii hidrotehnice si in domeniul naval. Dispunem de personal calificat, cu peste 20 de ani de experienta, si dotari de ultima generatie si putem indeplini toate exigentele pietei si a industriei pentru orice tip de lucrari subacvatice si in orice locatie.
Detinem certificarile, avizele, autorizatiile si licientele necesare in vederea finalizarii prompte a fiecarei interventii. Autorizata de catre Centrul de Scafandri al MApN, avand certificari ISO9001 pentru managementul calitatii, precum si ISO14001 pentru managementul de mediu si Laborator de Examinari Nedistructive autorizat de Autoritatea Navala Romana pentru examinari vizuale subacvatice, examinari prin inregistrari foto/video in mediu subacvatic si masuratori grosimi cu ultrasunete terestru si subacvatic la produse/lucrari/echipamente navale si industriale, compania noastra se incadreaza astfel in cadrul firmelor de prestigiu in domeniul scufundarilor.
Constant, am furnizat beneficiarilor atat din tara cat si internationali, servicii de calitate, in deplina siguranta, profesionalismul, operativitatea si seriozitatea fiind valorile dupa care ne ghidam, indiferent de complexitatea si anvergura lucrarilor pe care le efectuam.
Publicat 9 Mart. 2023 Reactualizat 30 Mart. 2023 Expiră 8 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.