Publicat 31 Oct 2019 | Reactualizat 28 Nov 2019 | Expiră 01 Dec 2019

Ofiter Colectare Debite - Teren

1 post
Expirat
Studii superioare absolvite, de preferinta economice sau juridice;
Experienta profesionala similara - minim 6luni;
Disponibilitate ridicata la deplasari frecvente pe teren cu masina bancii (permis de conducere-Categoria B - Obligatoriu);
Abilitati excelente de comunicare si de lucru in echipa;
Spirit de echipa, dinamism, orientare catre client si spre gasirea unor solutii;
Rezistenta la stres si efort prelungit;
Cunostinte foarte bune de utilizare a calculatorului.

Sa analizeze in detaliu provenienta sumelor datorate de clienti si sa adapteze strategia privind fiecare client in parte, pe baza situatiei debitorului, a garantiilor si a asteptarilor viitoare, in confirmitate cu politicile si normele interne;
Deplasari frecvente pe teren in vederea colectarii debitelor provenite de la clientii bancii, persoane fizice si IMM;
Transmiterea propunerilor de incepere a actiunii legale impotriva debitorilor in cazul in care nu exista alta cale de recuperare a datoriilor fata de banca.
Iti oferim posibilitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari banci din Romania si pentru un brand romanesc de top. Oferim un pachet atractiv de beneficii, traininguri de pregatire si perfectionare si oportunitati de dezvoltare a carierei.


Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

Banca Transilvania are 2,5 milioane de clienti, aproape 500 de sedii si peste 7.000 de colegi in echipa. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Este singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018, realizat de Brand Finance si Cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.
Expirat
Ofiter Colectare Debite - Teren  -  Banca Transilvania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close