Publicat 20 Iun 2019 | Reactualizat 02 Iul 2019 | Expiră 20 Iul 2019

Muncitori calificati si necalificati pentru montare trasee cabluri curenti slabi si sisteme securitate

3 posturi

Candidatul ideal

Singurele criterii de departajare sunt SERIOZITATEA, dorinta de a munci si de a se afirma in cadrul societatii si dorinta de a avea un loc de munca stabil, pe termen lung.

La angajare se va solicita cazierul judiciar.

Descrierea jobului

Comteleprest Satelit SRL are disponibile 3 posturi noi (nu sunt posturi vacante, ci posturi nou create) in functia de montator trasee cabluri curenti slabi si sisteme securitate.

Postul implica in primul rand realizarea traseelor de cabluri (curenti slabi) care preced instalarea sistemelor propriu-zis. Ulterior va urma etapa de instalare propriu-zisa a sistemelor de telecomunicatii si de securitate:
supraveghere video, antiefractie, incendiu, sonorizare, voce-date, control acces, retele date-voce, retele fibra optica, etc.

Postul impune o conditie fizica buna care sa permita lucrul la inaltimi mici si medii, in spatii exterioare si interioare.

Dorim sa cunoastem in vederea angajarii inclusiv muncitori fara calificare sau persoane fara experienta in domeniu daca dau dovada de seriozitate fata de un loc de munca respectabil. Oferim mediul proprice pentru a invata si a se dezvolta in domeniul in care activam, putand merge pana la stadiul de calificare profesionala in domeniul sistemele de securitate.

Oferim in mod constant suport in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri, precum si respect, intelegere si un mediu de lucru placut, bazat pe seriozitate.

Cautam Targovisteni (si nu numai) dornici de a lucra la un nivel inalt de profesionalism si respect fata de client si de a face lucrurile sa functioneze in tara noastra, nu printre straini.

Descrierea companiei

COMTELEPREST SATELIT SRL a fost infiintata din dorinta asidua de noutate si adaptare la noile cerinte ale pietei. Societatea si-a inceput activitatea in anul, sub aceeasi conducere a societatii COMTELEPREST SRL, in domeniul sistemelor de securitate, alarmare impotriva efractiei, control acces, detectie si alarmare in caz de incendiu.
In acest sens, societatea a obtinut toate licentele necesare in vederea proiectarii si instalarii sistemelor de securitate, antiefractie, control acces, detectie si alarmare in caz de incendiu, dispunand de personal calificat in acest sens, cu o vasta experienta acumulata: ingineri – proiectanti, ingineri electronisti, tehnicieni sisteme de supraveghere video/ antiefractie/ control acces, administratori si tehnicieni retea calculatoare, tehnicieni retele telecomunicatii, electronisti si electromecanici.
Societatea a pus inca din 2009 la dispozitia potentialilor clienti singurul magazin de specialitate in acest domeniu din judetul Dambovita, cu parte integrata de showroom, unde pot fi vizualizate si chiar testate produse performante in domeniul supravegherii video, antiefractiei si anti-incendiu.
Comteleprest Satelit SRL detine Licenta de functionare eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane in domeniul sistemelor de securitate, certificat ISO9001, precum si 6 autorizatii eliberate de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie civila.

Muncitori calificati si necalificati pentru montare trasee cabluri curenti slabi si sisteme securitate  -  COMTELEPREST SATELIT S.R.L.