Candidatul Ideal
- Studii medii/postliceale;
- Experienta de minim 3 ani in industria alimentara;
- Capacitate de organizare;
- Disponibilitate pentru ore suplimentare;
- Persoana ordonata, responsabila si atenta la detalii.
- Cunostinte solide de mecanica / organe de masini;
- Cunostinte solide activitati de mentenanta preventiva;
- Cunostinte de depanare elemente specifice de automatizare mecanica ale echipamentelor din industria alimentara si depanare ansamble mecanice (masini ambalat, sisteme de dozare, actionari electrice si pneumatice, motoare electrice, cuptoare, benzi de transport).
Descrierea jobului
Asamblarea sau dezasamblarea de echipamente sau angrenaje ce compun echipamentele mecanice aflate in dotarea societatii, efectuarea probelor de functionare si a reglajelor in vederea verificarii parametrilor specifici procesului de productie, diagnosticarea si remedierea defectelor accidentale apaute in timpul procesului de productie, efectuarea masuratorilor mecanice de precizie, completarea documentelor aferente Procedurii de Mentenanta.
Responsabilitati:
• Asigura remedierea defectelor de natura mecanica a utilajelor specifice productiei;
• Asigura efectuarea reviziilor tehnice conform programului de mentenanta preventiva;
• Asigura efectuarea reglajelor necesare in vederea indeplinirii normelor si a respectarii standardelor de calitate;
• Este responsabil de efectuarea lucrarilor necesare instalarii noilor echipamente / instalatii;
• Este responsabil de verificarea permanenta a sistemelor de protectie a sigurantei alimentare (sisteme de filtrare, detectoare de metale);
• Respecta normele de igiena si siguranta produsului.
Conditii de lucru:
• Disponibilitate lucru in ture cu durata de 8 ore, cu posibilitate inclusiv sambata.
• Program de lucru: 06.00-14.00/14.00-22.00/22.00-06.00
Oferta:
Alaturi de salariul lunar de baza, pachetul contine:
- Bonus lunar performanta;
- Bonus de sezon: acordat pentru 6 luni pe an, platit cumulat pentru perioada octombrie-decembrie in decembrie si pentru perioada ianuarie-martie, in aprilie;
- Bonus anual de departament functie de numarul de luni lucrate in an;
- Tichete de masa: 35 lei/zi lucrata;
- Transport asigurat pe rutele Heidi / transport decontat;
- Tichete cadou Paste & Craciun;
- Ratie lunara de ciocolata.
Prin trimiterea datelor dvs. personale prin e-mail la orice adresă de e-mail care se termină cu „heidi-chocolate.com”, prin intermediul platformelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc.) sau prin aplicarea printr-o platformă de locuri de muncă online, vă exprimați expres si fără echivoc acordul că datele care urmează să fie procesate de companiile Grupului Heidi vor fi prelucrate în acest mod. Mai multe detalii găsiți pe site-ul heidi-chocolate.com. Pentru orice reclamație cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să contactați dpo@heidi-chocolate.com.
Descrierea companiei
Heidi Chocolat îsi are sediul în Romania si reprezinta o companie cu orgini elvetiene infiintata în anul 1994 de un grup de antreprenori elvetieni, care si-au dorit sa impartaseasca finetea ciocolatei elvetiene cu consumatorii din Romania.
În prezent, parte a grupului KEX Confectionery, Heidi este o prezenta semnificativa din segmentul de ciocolata Premium din Romania, dar si una din marcile de cicolata de top pe anumite piete din domeniu din întreaga lume. Astfel, în momentul de fata brandul este prezent în peste 50 de tari de pe 6 continente si se bucura de apreciere deosebita pe pietele din Germania, Austria sau Polonia.
Inca de la inceput, Heidi a functionat pe caracterul inovativ al firmei elvetiene si a stabilit standarde noi in productia de ciocolata din Romania, dorind sa-si respecte numele si sa-si rasfete cumparatorii cu tot ce e mai bun. Heidi au fost primul producator din tara noastra de tablete cu alune intregi caramelizate prin manufactura si a fost si primul producator de tablete cu cappuccino ce presupunea umplerea ciocolatei albe cu crema de cappuccino, proces imposibil de obtinut, la momentul respectiv, in Romania. Mai mult, desi multi sorteau esecului lansarea unor sortimente mai speciale, Heidi a castigat pariul cu scepticii si a dovedit o elevare constanta a consumatorilor de ciocolata din Romania care au primit cu bine ciocolata amaruie. Apoi, incurajata de succes, echipa Heidi a lansat gama Truffes. De asemenea, Heidi a fost prima companie care a produs un larg sortiment de figurine de ciocolata. Mai precis, in 1996 incepe sa produca iepurasi de Paste care reprezinta o traditie in tara Cantoanelor, bucurandu-se de un succes enorm in Romania.
Ciocolata Heidi este procesata si distribuita catre toate pietele in care este prezenta, din fabrica ce se afla in orasul Pantelimon, Ilfov si tot aici puteti gasi si Flagship-store-ul Chocoword, un concept unic in Romania.
Echipa Heidi se straduieste permanent ca brandul sa fie mereu la inaltime, sa aduca noi inovatii si sa ofere cele mai bune rezultate ale muncii lor pentru ca au ceva in comun: “Pasiunea pentru ciocolata”. Fiind intr-o cotinua dezvoltare, echipa Heidi isi doreste sa atraga noi colegi, cel putin la fel de talentati, pasionati si dedicati ca cei din prezent pentru a putea continua succesul inceput in urma cu peste 20 de ani.
Te asteptam sa scriem mai departe povestea Heidi!


