Manager Zona: jud. Bacau, Braila, Galati, Tulcea, Constanta

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ca Persoana, cautam pe cineva care are:
 • Abilitati bune de comunicare;
 • Abilitati de analiza si sinteza;
 • Capacitate de organizare, planificare;
 • Abilitati de negociere
 • Atitudine proactiva la noutate si dezvoltare;
 • Atentie la detalii;
 • Orientare spre rezultate;
 • Gestionarea relatiilor cu personalul din filiale;

Descrierea jobului

Principalele Atributii ale Managerului de Zona vor fi:
 • Mentine legatura cu filialele si clientii importanti, urmareste volumul vanzarilor, identifica si solutioneaza problemele aparute;
 • Se asigura ca sunt respectate procedurile si standardele impuse de companie, in relatia cu filialele si cu clientii finali;
 • Propune si implementeaza solutii de crestere a vanzarilor, in vederea atingerii targetelor stabilite;
 • Participa la vizitele saptamanale la filialele alocate din cadrul zonei arondate, in cadrul carora au loc discutii despre clienti, verificari privind incasarile precum si a problemelor existente in filiale;
 • Participa la vizitele la clienti, impreuna cu agentii filialelor, cu scopul de a promova produsele comercializate;
 • Sustine training-uri pentru colegii din filiale, pentru softurile implementate in cadrul companiei;
 • Coordoneaza si supravegheaza, impreuna cu directorul de filiala din zona alocata, procesul de inventariere a marfurilor, a disponibilitatilor banesti, a obiectelor promotionale, a echipamentelor electronice, sau a altor bunuri date filialelor spre utilizare sau in gestiune;
 • Identifica noi clienti cu care va incheia parteneriate privind serviciile integrate de Fleet Management si reteaua de service-uri Q-Service/ Q-Service Truck.
 • Realizeaza rapoarte si analize pe vanzari, incasari si game de produse.

Beneficii:
 • Salariu fix + bonusari acordate lunar si trimestrial in functie de indeplinirea indicatorilor de performanta.
 • Tichete de masa- 20 lei/ zi lucratoare
 • Masina de serviciu
 • Alte beneficii specifice companiei

Descrierea companiei

Inter Cars Romania Srl, companie multinationala, membra a unui puternic grup european, lider de piata pe segmentul distributiei de piese pentru autoturisme/camioane/vehicule comerciale, echipamente service s.a. cu peste 60 de filiale la nivel national.

Notă de informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Operatorul de date cu caracter personal este Inter Cars Romania SRL, înregistrată la Registrul Comerțului Cluj sub nr. J12/3051/2008, CUI 24195562, având sediul social în Cluj-Napoca, Str. Câmpul Pâinii, nr. 3-5, județul Cluj, e-mail: hr.intercars.eu (“noi“sau “operatorul de date“).
Vom procesa următoarele date cu caracter personal referitoare la dvs.: nume, prenume, imagine, functie, numar telefon, adresa de e-mail, angajator, experienta, calificari, curriculum vitae, limbi straine, experienta anterioara, studii, adresa, competente, starea civila. Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este voluntară si necesară pentru evaluarea informatiilor cuprinse in CV in raport cu cerintele postului.
Datele cu caracter personal vor fi procesate în scopul desfasurarii procesului de recrutare, această prelucrare având ca temei intereseul legitim al operatorului de date.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate pentru o perioada nedeterminata de timp.
Prin trimiterea CV-ului pentru pozitia publicata pe site-ul E Jobs, va exprimati acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal mentionate anterior si cuprinse in CV-ul dvs.
Aveți următoarele drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:
Dreptul de acces: aveți dreptul de solicita către operatorul de date informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către operatorul de date.
Dreptul de rectificare: aveți dreptul de a solicita operatorului de date rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte.
Dreptul de ștergere: aveți dreptul de a solicita operatorului de date ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite situații, cum ar fi: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru realizarea scopului de procesare pentru care au fost colectate, a fost retras consimțământul pentru prelucrarea acestora de către operatorul de date.
Dreptul de restricționare a prelucrării: am dreptul de a solicita operatorului de date restricționarea procesării de către operatorul de date în anumite situații, cum ar fi situația în care contestați acuratețea datelor cu caracter personal procesate de către operatorul de date, procesarea datelor cu caracter personal nu este realizată în conformitate cu legea.
Dreptul de opoziție: aveți dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dvs. particulară, ca date care vă vizează să constituie obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care exista dispoziții legale contrare.
Dreptul de portabilitate: aveți dreptul să solicitați operatorului de date transmiterea datelor mele cu caracter personal prelucrate de către operatorul de date către dvs. sau către o altă entitate ce urmează să vă prelucreze datele cu caracter personal.
Dacă doriți să vă exercitați drepturile de mai sus sau dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: hr.intercars.eu.
De asemenea, pentru orice plângeri și sesizări, vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Publicat 26 ian. 2022 Expiră 25 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.