Manager Relatii Clienti Microbusiness/IMM

Banca Transilvania
1 pozi╚Ťie
Anun╚Ť verificat

Anun╚Ť verificat

Textul acestui anun╚Ť a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile gre╚Öeli sau con╚Ťinut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Mai mult dec├ót o echip─â, #peopleofBT ├«nseamn─â curaj, ├«ncredere ╚Öi empatie.­čśŐ

Ne bucurăm că ai ajuns să citești aceste rânduri, astfel că, dacă nivelul interesului tău s-a păstrat până aici, dă scroll pentru a afla dacă tu ești persoana pe care am descris-o în rândurile de mai jos:

Pentru a te potrivi cu acest post ne-ar pl─âcea s─â ai:
  • Studii superioare finalizate ├«n domeniul economic;
  • Capacitate de gestionare ╚Öi solutionare a situa╚Ťiilor de business generate de rela╚Ťia B2B;
  • Abilit─â╚Ťi de rela╚Ťionare ╚Öi stabilirea de parteneriate solide bazate pe ├«ncredere;
  • Spirit persuasiv ├«n oferirea de consultan╚Ť─â interna/externa specific─â activit─â╚Ťii desf─â╚Öurate.

Nice to have:
  • Cuno╚Ötin╚Ťe despre pia╚Ťa de specialitate, tendin╚Ťele mediului de afaceri ╚Öi despre cum func╚Ťioneaz─â un business, repezinta un plus;
  • Experienta intr-un rol similar pe zona de clienti Micro/SME ori IMM.

Descrierea jobului

Ce face un Manager Relatii Clienti Microbusiness/IMM:
  • Promoveaz─â ╚Öi vinde produsele & serviciile bancare c─âtre clien╚Ťii persoane juridice clasificate ca ╚Öi Microbusiness/IMM;
  • Reprezint─â for╚Ťa de v├ónz─âri pe segmentul de clien╚Ťi microbusiness ╚Öi promoveaz─â imaginea b─âncii;
  • Reprezint─â interfa╚Ťa ├«ntre clientul microbusiness ╚Öi banca ╚Öi e principalul responsabil de rela╚Ťia cu clien╚Ťii Microbusiness/IMM pe care ├«i are ├«n portofoliu.

Descrierea companiei

Banca Transilvania (BT) a inceput in urma cu aproape 30 de ani la initiativa unor oameni de afaceri clujeni, orientandu-si activitatea spre sectorul IMM. In prezent, este cel mai mare grup financiar din Romania cu peste 2 milioane de operatiuni zilnic.

Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari.

Este cel mai puternic brand bancar rom├ónesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2022). Misiunea noastr─â este s─â oferim ├«mpreun─â experien╚Ťe pozitive oriunde ╚Öi oric├ónd ╚Öi ╚Ötim c─â bankingul merge mai bine cu z├ómBT.

Banca Transilvania este organizata pe patru linii principale de business ( corporate, IMM, retail ╚Öi Divizia pentru Medici ) si are peste 19% cot─â de pia┼ú─â, 3,7 milioane de clien┼úi, peste 9.200 de angaja┼úi ┼či 500 de sedii ├«n 180 de localit─â┼úi. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

BT dore┼čte s─â aib─â impact pozitiv ├«n Rom├ónia ÔÇô pentru oameni, business ┼či mediu. Aceasta este matematica noastr─â, #maimultdecatbanking.

Publicat 7 Mart. 2023 Reactualizat 28 Mart. 2023 Expir─â 6 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies ­čŹ¬

Folosim cookie-uri pentru a-╚Ťi oferi o experien╚Ť─â presonalizat─â.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Po╚Ťi administra oric├ónd set─ârile aici.