Publicat 06 Dec 2019 | Reactualizat 03 Ian 2020 | Expiră 06 Ian 2020

Manager Relatii Clienti Micro_full time_nedeterminata_Galati

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Manager Relatii Clienti Micro


Esti o persoana cu initiativa? Dinamica? Iti place sa fii parte in dezvoltarea unui business ? Daca raspunsul este DA, te asteptam in echipa noastra.


Avem nevoie de tine! Rolul tau se regaseste in promovarea si vanzarea produselor si serviciilor bancare, catre clienti persoane fizice autorizate si microintreprinderi.

Descrierea jobului

Ce vei face:

Vei oferi suport clientilor existenti si potentiali, clienti microintreprinderi si persoane fizice autorizate;
Administrarea eficienta a portofoliului de clienti alocati;
Identificarea cerintelor clientilor si cresterea oportunitatilor de vanzare;
Atragerea si pastrarea clientilor prin promovarea si vanzarea produselor si serviciilor adecvate profilului lor;
Colaborarea activa cu echipa pentru indeplinirea obiectivelor individuale si de echipa.

Ce te recomanda:

Studii superioare;
Vechime in specialitate: min 2 ani, din care: in institutii financiar-bancare/in domeniul financiar/contabil – 1 an;

Ca membru al echipei BCR, iti oferim oportunitatea de a te devolta intr-una din cele mai importante institutii bancare din Europa Centrala si de Est- Grupul Erste si cea mai mare banca comerciala de pe piata locala. De asemenea, vei avea acces la un portofoliu diversificat de clienti, ceea ce ofera personalizarea relatiei bancare si cresterea vanzarilor.
Asteptam sa ne cunoastem, alege sa faci parte din echipa BCR!

Descrierea companiei

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR. In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Expirat
Manager Relatii Clienti Micro_full time_nedeterminata_Galati  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close