Manager de proiecte

CARTURESTI
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Căutăm pe cineva cu minim trei ani de experiență într-o poziție similară (coordonare proiecte de amenajări interioare).
Cineva care să aibă cunoștințe de întocmire și administrare a bugetelor de investiții, cunoștințe operare PC (MS Office) la nivel mediu.
Căutăm pe cineva cu simț estetic, creativitate și simț practic, care deține abilități de comunicare, relaționare, lucru în echipă și abilități de organizare și control a echipelor de lucru.
Cineva cu o atitudine proactivă, disponibilitate pentru deplasări și detașări temporare în alte orașe din țară.
Studiile superioare finalizate în domeniu constituie avantaj.

Descrierea jobului

Responsabilităţi:

Coordonezi și supervizezi activitățile specifice în cadrul proiectelor de amenajare de la faza de proiectare până la execuție în București și în alte orașe din țară.
Participi la conceperea și definitivarea proiectelor împreună cu firmele de arhitectură și ceilalți factori de decizie implicați.
Participi efectiv la găsirea și selecția firmelor de construcții/amenajări și trasezi ordinea lucrărilor pentru echipele de muncitori.
Participi la negocierea și încheierea contractelor cu firmele contractate.
Gestionezi împreună cu ceilalți factori de decizie activitățile de proiectare, aprovizionare, execuție a lucrărilor.
Urmărești evoluția procesului de proiectare, a soluțiilor propuse, respectarea termenelor, precum și analizarea soluțiilor propuse de proiectanți din punctul de vedere al costurilor.
Elaborezi graficele de proiectare / execuție și verifici încadrarea proiectului în acestea.
Urmărești derularea investiției, respectarea indicațiilor tehnice din proiect, calitatea lucrărilor etc.
Menții costurile în bugetele alocate și devizele estimate de firmele de construcții.
Întocmești rapoarte cu analiza săptămânală a stadiului investiției, a diverselor probleme apărute și faci propuneri de soluționare.
Convoci toți factorii responsabili la ședințe periodice pentru buna derulare a proiectului și faci analiza situațiilor și stadiilor de lucru de pe șantier.
Organizezi și participi la recepția de terminare a lucrărilor.
Controlezi remedierea în termeni utili și cu respectarea normelor de calitate a defectelor semnalate în timpul recepției lucrării.

Beneficii:
Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta.
Decont de transport.
Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.

Descrierea companiei

Despre Cărturești

La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.


Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 23 de ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

Echipa Cărturești

Cărturești nu stă pe loc. Suntem o echipă curioasă, plină de energie, în continuă transformare. Avem 38 de librării în București și în țară, plus o librărie online [carturesti.ro] și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi. Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.
Suntem o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor.

Oportunități la Cărturești:

Poți contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
Ai mereu sprijin în găsirea și realizarea obiectivelor profesionale și personale. Suntem interesați de pasiunile tale și visurile tale și facem tot ce ne stă în putință să le încurajăm.
La Cărturești ai programe de training cu adresabilitate specifică, dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
Încurajăm un program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei;
Ai loc să îți dezvolți sau chiar să îți reorientezi cariera în interiorul organizației;
Exprimă-te & dezvoltă-ți creativitatea implicându-te în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design, Școala Librarilor etc.).
Publicat 7 Febr. 2023 Reactualizat 9 Mart. 2023 Expiră 9 Mart. 2023
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.