Publicat 07 Ian 2014 | Expiră 08 Feb 2014

Manager de Clinica

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Compania noastră lansează o provocare pentru persoanele competitive, motivate de succes, cu foarte bune abilităţi de relaţionare şi negociere, perseverente şi atente la detalii. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare şi un minim de experienţă de 4 ani, de preferinţă în conducerea unei divizii/departament de vânzări.

Mai sunt importante: foarte bune abilităţi de operare PC, fluenţă în limba engleză, precum şi o prezenţă impecabilă, conformă principiilor promovate de aBeauty clinique. Vă mai poate avantaja şi cunoaşterea dimeniului serviciilor de estetică medicală.

Nu în ultimul rând, ne dorim colegi cu disponibilitate de colaborare pe termen lung, care sa ne împartăşească pasiunea pentru frumuseţe şi pentru servicii de cel mai înalt nivel de calitate.

Descrierea jobului

Principala responsabilitate a postului este conducerea şi dezvoltarea clinici noastre de estetică corporală şi facială din Braşov. Postul reuneşte în sfera de responsabilităţi:
- promovarea serviciilor clinicii printr-un permanent contact direct cu clienţii;
- conducerea echipei clinicii şi administrarea tuturor aspectelor care ţin de planificare şi organizare, monitorizarea calităţii serviciilor oferite de colegi şi îmbunătăţirea lor (prin feedback, training, coaching);
- urmarirea tuturor indicatorilor de performanţă ai clinicii: bugete, targete etc;
- responsabil de respectarea tuturor procedurilor operaţionale, de tratament sau administrative ale clinicii;

Alte responsabilităţi includ: participarea la elaborarea planului de dezvoltare a clinicii, implicarea în acţiuni de marketing, reprezentarea companiei în faţa partenerilor, instituţiilor etc, raportarea standardizată a activităţii şi participarea la şedinţe strategice şi operaţionale.

Va oferim în schimb posibilitatea de a lucra cu o echipă tânără, un mediu competitiv şi un salariu atractiv corelat cu performanţa.

Descrierea companiei

aBeauty clinique este brandul numărul 1 în tratamente corporale și faciale exclusiviste. Combinând arta inginerească cu medicina și pregătirea premium a personalului, aBeauty clinique oferă tratamente faciale și corporale de top, identice cu tratamentele corporale și faciale de care beneficiază și vedete precum Madonna, Justin Timberlake, Victoria Beckham, Eva Longoria, Fergie, Kim Kardashian și mulți alții.

aBeauty clinique este primul brand de clinici de estetică corporală și facială din România care oferă servicii premium pe toate segmentele deținute, poziționându-se astfel ca lider în segmentul tratamentelor faciale și corporale de lux. aBeauty clinique este singurul brand de clinici din România care deține simultan cele mai performante aparate din lume în fiecare clinică din țară, oferind astfel rezultate măsurabile și corecte în raport cu așteptările fiecărui client.

Prestigiul de a fi client al brandului aBeauty clinique aduce clienților un statut aparte, respectiv statutul de membru aBeauty clinique. Fiecare membru al clubului exclusivist aBeauty clinique beneficiază în fiecare clinică din țară de consultanță la cel mai înalt nivel posibil, de atmosferă exclusivistă, de condiții de lux, de confort, de intimitate, de cele mai bune tratamente faciale și corporale din lume și nu în ultimul rând, de acces la anumite facilități speciale de care doar membrii aBeauty clinique pot avea parte.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.abeautyclinique.ro/

Expirat
Manager de Clinica  -  Agress Beauty Clinique