Publicat 24 Nov 2020 | Reactualizat 08 Dec 2020 | Expiră 09 Dec 2020

MANAGER CONFORMITATE ACHIZITII

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare, economice/tehnice
Experienta in lucrul cu produse din categorii reglementate/ documentatie/ certificari
Experienta in sourcing/achizitii (de preferat nivel strategic) - minim 2 ani
Experienta in fluxuri de productie (principii Lean/Six Sigma) – de preferat
Capacitatea de intelegere a specificatiilor tehnice a produselor din gama
Foarte bune abilitati de planificare si organizare
Buna cunoastere si intelegere a proceselor si indicatorilor specifici achizitiilor
Experienta in selectia si intretinerea relatiei cu furnizorii
Bune abilitati de negociere
Gandire analitica: capacitatea de a analiza si interpreta date numerice.
Gandire strategica: capacitatea de a dezvolta strategii, tactici si a lua decizii pe baza datelor analizate si interpretate.
Capacitate de a gestiona si a participa la mai multe proiecte cu derulare simultana.

Descrierea jobului

Asigura suport tehnic asigurandu-se de ca toate produsele din portofoliul companiei sunt conforme cu legislatia specifica.
Urmareste si intelege noutatile legislativesi se asigura de comunicarea interdepartamentala si stakeholders.
Monitorizeaza calitatea achizitiilor, precum si etapele procesului de comanda, productie, verificare, livrare sunt realizate in termen si conforme cu legislatia.
Asigura suport tehnic si de specialitate in cadrul sedintelor si intalnirilor relevante.
Urmareste statusul cu privire la aducerea la conformitate a produselor din gama si face propuneri/ia actiuni pentru remedierea problemelor de conformitate;
Investigheaza neconformitatile constatate, in special pe cele brand Renania, urmarind implementarea actiunilor corective si a recomandarilor.
Asigura suport catre management in cadrul proceselor de autorizare, certificare, inspectii si audituri, in ceea ce priveste activitatea sa si produsele din portofoliul companiei.
Este responsabil de urmarirea documentatiei de produs, valabilitatii acesteia, precum si pregateste, depune si urmareste obtinerea certificatelor si autorizatiilor in relatia cu terti: organisme de testare (inclusiv pregatire si obtinere mostre), autoritati de ceritificare, precum si Autoritati.
Primeste informatii referitor la noile modificari legislative si le disemineaza la nivelul departamentelor interesate.
Asigura suport pentru Category Managers in realizarea Declaratiilor de Conformitate.
La solicitarea companiei participa si contribuie la expozitii, RoadShows, vizite furnizori.
Urmareste si coordoneaza traducerea documentatiei in toate limbile necesare conform legislatiei sau a deciziilor interne;
Poate face parte din diverse echipe de proiect la nivel de departament sau organizatie;
Poate gestiona activitati de sourcing strategic pentru diferite subcategorii de produse;
Este owner pe procedurile interne in ceea ce priveste conformitatea produselor si le actualizeaza in permanenta conform reglementarilor in vigoare;
Pregateste si prezinta traininguri pe activitatea relevanta, catre participantii desemnati de companie.
Limba Engleza - avansat
Excel - nivel avansat
Nivel rezonabil de disponibiliate pentru calatorii (minim 5-10% din timpul de lucru) la sediul central Renania si/sau furnizorii si/sau clientii companiei
Permis de conducere categ. B (de preferat)

Locatie: Toate orasele telemunca + periodic TARGU MURES
Program: Luni – Vineri (40 ore saptamanal)
Salariu: Fix + Bonus

Descrierea companiei

Cu o istorie de peste 24 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu zi.In ultimii cinci ani compania a cunoscut extinderi de linie – vezi divizia de curatenie Pura, si-a asumat deschiderea catre zona de retail, iar la nivel intern a inregistrat transformari de substanta la capitolul „alinieri la ultimele noutati tehnologice”. Astazi, datorita programului de digitalizare, intreaga forta de vanzari a companiei poate oferi tuturor clientilor accesul la consultanta personalizata, informatii in timp real legate de stocuri sau despre intreaga gama de produse din portofoliul furnizorilor, poate emite oferte sau prelua comenzi in timp real, poate estima trenduri si aprecia cu infinit mai multa acuratete necesarul si orizontul de asteptare al pietei.


Renania sustine principiul egalitatii si diversitatii in ocuparea fortei de munca si se opune tuturor formelor de discriminare ilegala sau nedreapta pe motive de varsta, dizabilitate, sex, realocare de gen, orientare sexuala, sarcina si maternitate, rasa, religie sau credinta, casatorie si parteneriate civile. Credem ca este in interesul superior al companiei si al tuturor celor care lucreaza in ea, sa ne asiguram ca resursele umane, talentele si abilitatile disponibile in intreaga comunitate sunt luate in considerare atunci cand apar oportunitati de angajare. Daca aveti un handicap sau o nevoie speciala care necesita asistenta sau ajustari la aranjamentele de lucru sau de interviu, va rugam sa ne informati si va asiguram ca vom depune toata diligenta necesara sa le adresam.

Pentru detalii despre prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului European privind protectia persoanelor fizice referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va rugam sa consultati Nota de Informarea Renania Trade privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor, respectiv Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, care se gasesc pe pagina de Cariere de pe site-ul companiei noastre.

Expirat
MANAGER CONFORMITATE ACHIZITII  -  RENANIA TRADE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close