Publicat 22 Sep 2016 | Expiră 24 Oct 2016

Logoped

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Fundatia Mihai Nesu angajeaza specialist logoped cu experienta in lucrul cu copiii cu dizabilitati neuromotorii, pentru completarea echipei Centrului de recuperare Sfantul Nectarie din Oradea. Rabdarea, atentia la detaliu, spiritul de solidaritate, capacitatea de integrare intr-un colectiv si, mai ales, afectiunea pentru copii, reprezinta cerinte minime obligatorii.
Va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs si copii dupa actele de studii, pe adresa [email protected] sau sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0721366252

Descrierea jobului

Beneficii: echipa tanara, mediu placut, motivant, echipamente performante si posibilitatea de dezvoltare.

Descrierea companiei

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. Fundația își propune să înfiinţeze noi centre de recuperare pentru copii la standarde internaţionale şi să contribuie la dotarea centrelor deja existente în scopul oferirii unui cadru optim de recuperare.

Expirat
Logoped  -  Fundatia Mihai Nesu Foundation

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close