Publicat 26 Oct 2018 | Expiră 26 Nov 2018

LACATUS TUBIST( TEVAR)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte
- studii de specialitate : cursuri de calificare in meseria de lacatus si asimilati.
- cunostinte aprofundate de desen tehnic ( izometrie).
- experienta in executie si montaj tubulaturi (in rafinarii, proiecte de oil & gas, centrale electrice, nucleare, constructii industriale);

Descrierea jobului

Executa operatii tehnologice de confectionare si montaj tubulatura ( din teava) dupa desen izometrie.

Oferta (bonusuri, beneficii)
- lucrul intr-o echipa de profesionisti.
- pachet salarial atractiv care cuprinde si tichete de masa valoare 15,18 lei/tichet, prima de vacanta, prima de Paste si de Craciun, prima de rezultat.
Pentru cei din afara judetului , eventuale probleme privind cazarea , masa , transportul se discuta la interviu.

Descrierea companiei

Societate comerciala specializata in fabricarea cuptoarelor industriale pentru rafinarii si petrochimie , membra a grupului Heurtey Petrochem Franta - unul din liderii mondiali independenti de cuptoare pentru industriile de rafinare, petrochimie si hidrogenare. Grupul Heurtey Petrochem- integrat total in grupul AXENS Franta, ofera pentru piata petroliera o gama completa de cuptoare de proces destinate transformarii hidrocarburilor in produse derivate, precum si procesare a gazelor naturale, prin filiala sa Prosernat. Grupul Heurtey Petrochem s-a dezvoltat puternic pe cele 5 continente , avand o larga retea de filiale in Africa de Sud, Arabia Saudita, Coreea, Statele Unite, India, Malaesia, Romania, Rusia, China, Brazilia, Orientul Mijlociu.

Expirat
LACATUS TUBIST( TEVAR)  -  HEURTEY PETROCHEM MANUFACTURING

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close