Junior Recruiter

USTravel - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Ai fost cu Work and Travel?

• In principiu doritori de aventuri,distractii si experiente noi, fara nici o grija

• Nerabdatori sa transmita „virusul” Work and Travel din prisma propriilor experiente

• Dacă știi să folosești instrumente precum Microsoft Office, ești motivat, competitiv, întreprinzător, energic și vrei să împărtășești și celorlalți experiența Work and Travel, avem job-ul ideal pentru tine

Descrierea jobului


Ca recruiter, vei lua legătura cu persoanele interesate de serviciile noastre și vei oferi informații despre acestea; vei putea povesti cum a fost pentru tine experiența Work and Travel și cum te-a ajutat să te dezvolți și să te maturizezi.

Ce oferim?

• un mediu de lucru dinamic în care te poți dezvolta atât profesional, cât și personal;
• salariu fix + comisione nelimitate
• posibilitatea de a participa în programele oferite de companie Gratuit
• susținere din partea unei echipe cu experiență
• posibilitatea de a cunoaste o multime de studenti (e)Descrierea companiei

Descrierea companiei

USTRAVEL este o organizatie care se adreseaza tinerilor, in special studentilor dornici de un schimb cultural international de tip work and travel. Programele US Travel inseamna munca imbinata cu distractie, schimb de experienta versus mentalitate, socializare intr-un mediu inedit. USTRAVEL este reprezentata de o echipa de profesionisti, oameni dinamici, dedicati si responsabili care stau la dispozitia ta cu cele mai tari job-uri, cele mai avantajoase conditii si asistenta 24/24. Inca din anul 2005 punem la dispozitia ta locuri de munca in Statele Unite ale Americii dar si pe Batranul Continent: Spania, Grecia, Islanda, Irlanda, Cipru. Pentru mai multe informatii acceseaza www.ustravel.ro sau viziteaza-ne in Timisoara, Iasi, Bucuresti si Cluj- Napoca.

Publicat 13 mai 2022 Expiră 12 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.