Candidatul Ideal
Viitorul nostru coleg:
- Experienta de barista intr-o cafenea de specialitate sau prajitorie de cafea
- Are exeprienta si intelege standardele dintr-o cafenea de specialitate
- Citeste despre varietati de cafea, despre metode de procesare si testeaza in continuu noi metode
- Citeste Barista Hustle, urmareste pe Rob Hoos, Scot Rao, Coffee Mind Acamdemy si altii care vorbesc despre tehnicalitatile prajirii de cafea
- Se vede crescand in prajitorie si invatand pe termen lung
- Pasionat de ospitalitate si sa faca ziua colegilor putin mai buna
- Experienta de barista intr-o cafenea de specialitate sau prajitorie de cafea
- Are exeprienta si intelege standardele dintr-o cafenea de specialitate
- Citeste despre varietati de cafea, despre metode de procesare si testeaza in continuu noi metode
- Citeste Barista Hustle, urmareste pe Rob Hoos, Scot Rao, Coffee Mind Acamdemy si altii care vorbesc despre tehnicalitatile prajirii de cafea
- Se vede crescand in prajitorie si invatand pe termen lung
- Pasionat de ospitalitate si sa faca ziua colegilor putin mai buna
Descrierea jobului
Noi suntem echipa Saint Roastery, pasionați de cafeaua de specialitate: testam și găsim cele mai faine origini, le aducem la noi în prajitorie, de unde le trimitem către alte locații faine, sau le consumam la noi în cafenea. Traim în lumea cafelei de specilitate și suntem prajitorie de cafea de specialitate, cafenea și școală de cafea.
Ce oferim? Multe si faine:
In primul rând experinta de a trai intr-o prajitorie de cafea.
Probabil cea mai faina și prietenoasa echipa din industrie.
Posibilitatea de a învață, respira și trai cafeaua de specialitate.
Mai și ieșim la munte împreună din când în când, sau in parc la un piknik.
- Salariu + tichete de masa
- Training-uri (unele in afara tarii): fie ca sunt despre cafea, sau ospitalitate
- Bonusuri de performanta
- Bonusuri pentru zilele religioase importante
Ce trebuie sa faci tu ?
- prajesti sample-uri de cafea primite de la ferme pe prajitorul Ikawa
- esti umbra prajitorului, il intrebi si inveti. Prajitorul principal este un Giesen de 15 kg.
- pregatesti cupping-urile
- pregatesti si ambalezi cafea
- primesti si pregatesti comezile B2B si B2C
- produci si ambalezi cold brew
- pastrezi prajitoria si prajitorul de cafea curat
- inveti si citesti cat mai multe despre cafeaua de specialitate
- si cate mai sunt prin prajitorie
Ce oferim? Multe si faine:
In primul rând experinta de a trai intr-o prajitorie de cafea.
Probabil cea mai faina și prietenoasa echipa din industrie.
Posibilitatea de a învață, respira și trai cafeaua de specialitate.
Mai și ieșim la munte împreună din când în când, sau in parc la un piknik.
- Salariu + tichete de masa
- Training-uri (unele in afara tarii): fie ca sunt despre cafea, sau ospitalitate
- Bonusuri de performanta
- Bonusuri pentru zilele religioase importante
Ce trebuie sa faci tu ?
- prajesti sample-uri de cafea primite de la ferme pe prajitorul Ikawa
- esti umbra prajitorului, il intrebi si inveti. Prajitorul principal este un Giesen de 15 kg.
- pregatesti cupping-urile
- pregatesti si ambalezi cafea
- primesti si pregatesti comezile B2B si B2C
- produci si ambalezi cold brew
- pastrezi prajitoria si prajitorul de cafea curat
- inveti si citesti cat mai multe despre cafeaua de specialitate
- si cate mai sunt prin prajitorie
Descrierea companiei
Salutare,
In 2019 Saint Roastery si-a deschis usile pentru oaspeti si de atunci am creeat o comunitate faina si prietenoasa, care tot creste, iar tot ce facem este ca aceasta comunitate si oaspetii noastri sa aiba o experienta cat mai faina.
Suntem pasionati de ospitaliate si de cafeaua de specialitate. Noi suntem echipa Saint Roastery. Care sunt principalele noastre activitati ?
Facem sourcing the cafea verde
Prajitorie de cafea
Coffeeshop de specialitate Academie de training Evenimente private si publice
Joburi similare



