Publicat 15 Iul 2020 | Expiră 15 Aug 2020

International Technical Negotiator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pe cine căutăm?


International Technical Negotiator înseamnă că vei reprezenta compania noastră în relația cu furnizorii externi. Asta înseamnă că vei merge în delegații în străinătate, unde vei negocia pachete mari de utilaje și contracte cadru. Tu trebuie să știi cum să cumperi la cel mai bun preț de pe piață, să te orientezi în funcție de concurență și să fii competitiv.

Trebuie să ai o imagine de ansamblu asupra pieței de utilaje, să știi să creezi și să implementezi campanii de promovare, precum și să faci un triaj eficient al furnizorilor. Vei identifica potențiali parteneri în piață și te vei asigura că acești furnizori sunt de încredere, cu vechime și experiență pe piață. Vei face deplasări în străinătate, pentru a menține relația cu aceștia și pentru a negocia condiții mai avantajoase pentru UTILBEN.

De preferință, să ai studii superioare în domeniul tehnic, mașini și utilaje. Este obligatoriu să ai minimum 2 ani de experiență în domeniul utilajelor agricole și de construcții sau în domeniul auto. Trebuie să ai experiență în vânzări sau achiziții de utilaje.

Trebuie să fii un excelent negociator, să ai un caracter dominant, să fii competitiv și să știi să îți manifești autoritatea. Totodată, trebuie să fii statornic, răbdător și să ai un bun control emoțional. Orientarea ta este spre îndeplinirea de sarcini, în cel mai rapid mod cu putință.

Trebuie să fii dispus să călătorești o săptămână dintr-o lună. Trebuie să fii flexibil în ceea ce privește programul și să îți placă zborul. Călătoriile cu avionul sunt incluse în fișa postului. Trebuie să cunoști limba engleză la un nivel avansat și, de preferință, limba germană. Orice altă limbă străină cunoscută, pe lângă engleză, reprezintă un mare plus.

De ce avem nevoie de tine? Pentru că vrem să fim cei mai buni în domeniu, să ne creștem prezența pe piața de utilaje și să dezvoltăm această echipă minunată de super-eroi!

Doar în ultimul an, ni s-au alăturat 30 de profesioniști, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Așa că vrem să continuăm acest trend de dezvoltare, iar TU ești o componentă esențială în drumul nostru spre succes!

Descrierea jobului

Ce responsabilități o să ai?


Vei realiza obiectivele trimestriale și anuale ale UTILBEN

Vei menține și vei crește relația cu furnizorii actuali

Vei renegocia contractele aflate în derulare acum

Vei negocia noi pachete de achiziție de utilaje

Vei face deplasări la furnizorii din străinătate

Vei negocia contractele de servicii ale UTILBEN

Descrierea companiei

Cine suntem noi?

UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România, și-a făcut loc între liderii din industrie grație unui model de a face afaceri bazat pe integritate și caracter. Model de business creat și implementat de fondatorii acestei companii, Ruben și Oana Marian, și transmis mai departe celor 70 de angajați. Cheia stă în oameni. La UTILBEN, ei se numesc super-eroi. Pentru că, în contextul potrivit, oamenii obișnuiți capătă puteri supranaturale!

Scopul nostru este să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin puterea exemplului. Produsele UTILBEN poartă garanția calității, iar serviciile pe care le oferim poartă amprenta onestității și promptitudinii. Viziunea noastră este ca 1 din 10 utilaje din Europa să fie furnizat de UTILBEN. Vom face asta prin dezvoltarea portofoliului de clienți și prin crearea de parteneriate puternice. Misiunea noastră este ca angajații noștri să își atingă potențialul maxim, să devină adevărați super-eroi, prin crearea unui mediu propice de creștere și dezvoltare personală.

UTILBEN are o experiență de 14 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro. Grupul UTILBEN are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro pe an.

La UTILBEN, cu toții suntem pasionați de utilaje, iar echipa noastră este pe cât de numeroasă, pe atât de diversă. Avem colege care iubesc shopping-ul, drumețiile sau serile de jocuri. Băieții sunt îndrăgostiți de tehnologie, fotbal, muzică și, bineînțeles, motoare puternice. Doar lucrăm în domeniu, nu-i așa? Super-eroii UTILBEN sunt plini de viață și prietenoși. Ai grijă, vei deveni unul de-al nostru de îndată ce vei trece pragul companiei.

Suntem o familie și ne comportăm ca atare. Vom face tot posibilul să te integrezi rapid în super-echipa noastră, iar procesul de învățare să fie cât mai facil. De-abia așteptăm să învățăm lucruri noi de la tine și să facem treabă bună împreună!

Expirat
International Technical Negotiator  -  UTILBEN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close