Instalator junior - Interventii speciale

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

La Distrigaz Sud Rețele, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă obiectivele, într-un mod eficient. Căutăm oameni talentați, care să pună clienții în centrul a tot ceea ce fac. Alătură-te echipei noastre de oameni profesioniști și creativi, unde te vei simți apreciat/ă și inspirat/ă pentru a-ți dezvolta abilitățile și experiența.

În prezent, căutăm o persoană care are calificare în meseria de instalator gaze, pentru a se alătura departamentului mentenanță specializată în calitate de Instalator junior intervenții speciale.

Dacă îți dorești să faci următorul pas în carieră, alături de o echipă competitivă și profesionistă, vino în Distrigaz Sud Rețele. Ne poți ajuta să construim un viitor mai bun. Totul începe cu un talent remarcabil. Totul începe cu tine.

Ce vei face:

Sub indrumarea unui mentor experimentat, vei efectua activități în mod operativ, pentru asigurarea exploatării în siguranță a sistemului de distribuție gaze naturale:
• mentenanță preventivă: revizia elementelor sistemului de distribuție gaze naturale, stații de reglare/reglare-măsurare și posturi de reglare/reglare-măsurare;
• mentenanță corectiva: intervenții pentru depanaj în stații/posturi de reglare/reglare-măsurare, intervenții pentru depanaj asupra elementelor sistemului de distribuție gaze naturale prin utilizarea dispozitivelor speciale de lucru în presiune (dispozitiv de perforat/obturat/debitat conducte OL/PE), determinări concentrații biogaz cu aparatura speciala din dotare (analizor), punerea în funcțiune a stațiilor/posturilor de reglare noi sau a celor înlocuite și, respectiv, scoaterea din funcțiune a stațiilor/posturilor de reglare ce urmează a fi dezafectate, modernizări posturi/stații de reglare/reglare-măsurare;
• tehnic clientela: punerea în funcțiune a instalațiilor de utilizare gaze naturale (IUGN) noi sau existente, inclusiv montarea mijloacelor de măsurare, înlocuirea, demontarea și montarea mijloacelor de măsurare, citirea mijloacelor de măsurare/corectoarelor și punerea la dispoziție a datelor de consum, tratarea solicitărilor de servicii la cererea consumatorilor, furnizorilor, terților și clienților interni.

Experiență, calificări, cunoștințe și abilități:
 • Minimum studii generale;
 • Calificare instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze;
 • Experienta anterioara de instalator.

Constituie avantaj:
 • Autorizație ANRE - instalator autorizat
 • Experiența în exploatarea sistemului de distribuție de gaze naturale
 • Autorizație sudor OL și PE diametre mari
 • Experiență în utilizarea echipamentelor speciale (baloane în presiune, dispozitive de perforare conducte OL și PE în presiune, dispozitive preumatice
 • Permis de conducere categoria B

Beneficii:
 • Asigurare medicală privată pentru tine și familie;
 • Acces la un program de dezvoltare personală și profesională;
 • Tichete de masă;
 • Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă;
 • Primă de vacanță.

Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.

În cazul în care optați să ne transmiteți datele dumneavoastră cu scopul de a candida pentru poziția menționată în prezentul anunț, vă rugăm să luați cunoștință despre prevederile Notei de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților: https://www.engie.ro/corporate/wp-content/uploads/2018/09/ER_Nota-de-informare-Candidati.pdf

Descrierea companiei

Grupul ENGIE este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, energie electrică şi servicii energetice. ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de energie electrică, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de energie electricp. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,9 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 20.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 4.000 de angajaţi.

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 8 iun. 2022 Expiră 8 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.