Publicat 06 Mai 2019 | Reactualizat 05 Iun 2019 | Expiră 06 Iun 2019

Inginer CFDP

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer specializarea CFDP
experienta in proiectarea de strazi/drumuri urbane
sa dea dovada de initiativa si implicare, o buna comunicare si chimie cu colegii.

Descrierea jobului

Proiectarea de infrastructura pentru mobilitate urbana - strazi, trotuare, alei si zone pietonale, piste de biciclete.
Proiectarea cuprinde atat partile scrise, cat si desenate, pentru obiectele proiectelor, conf. HG907/2016 (doar partile tehnice ale memoriilor).
Proiectarea se va realiza pentru toate fazele (SF/DALI, PTE+PAC+POE).
Contribuie la realizarea documentatiilor de avizare specifice domeniului.
Experienta in utilizarea software-ului de proiectare (tip CAD) si preferabil cunostinte in utilizarea programelor de devize.

Beneficii: salariu motivant in raport cu nivelul de experienta si implicare, diverse bonusuri, diurne pentru deplasari, deplasare cu auto de serviciu sau avion.

Descrierea companiei

Suntem principala companie de proiectare si consultanta pentru municipiile din Romania in domeniul infrastructurii de mobilitate urbana durabila si una dintre principalele companii de consultanta in domeniul proiectelor cu finantare europeana si management de proiect din Romania, cu o gama completa de servicii de consultanta: consultanta in elaborarea dosarelor pentru accesare finantari europene, management de proiect, consultanta in achizitii publice, proiectare si inginerie, consultanta in elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Durabila si consultanta in elaborarea Planurilor de Mobilitate Urbana Durabila.
Clientii nostrii sunt doar municipii si orase din Romania, printre acestea numarandu-se municipii precum: Cluj Napoca, Oradea, Resita, Alba Iulia, Tg.Mures, Piatra Neamt, Giurgiu, Turda, Fagaras, Hunedoara si multe altele.

Pentru mai multe detalii: www.fipconsulting.ro

Expirat
Inginer CFDP  -  FIP Consulting

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close