Inginer automatizari-electronica de putere si ins. electrice

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare tehnice în domeniile inginerie electrică de putere și/sau instalații pentru construcții și să dețină cunoștințe teoretice și practice de mecanică și electrică, electronică și automatică aplicată. De asemenea trebuie să dețină bune abilități de comunicare, spirit de echipă, gândire analitică și orientare spre rezolvarea problemelor. Constituie un avantaj cunoașterea unui limbaj de programare, experiență în domeniul curenților slabi (BMS, detecție și avertizare incendiu, sisteme date-voce, automatizare tablouri electrice), atestat ANRE 2A+B și atestat ARTS.

Descrierea jobului

Asigurarea funcționării instalațiilor clădirilor monitorizate prin BMS și a utilajelor la parametrii corespunzători, organizarea activităților zilnice de mentenanță, reparații și îmbunătățire, localizarea, diagnosticarea și repararea defecțiunilor echipamentelor HVAC și MEP.

Descrierea companiei

Unitatea Militară 0149 București
Publicat 13 mai 2022 Expiră 12 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.