Companie nouă? Primești un   Anunț Business cu actualizare săptămânală Gratuit (€229)
Gratis

Ing.Industria Alimentara sef departament Calitate/Laborator

FLAVOURSTREAM SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Studii superioare in domeniu.
Experienta in domeniu minim 5 ani. Nu angajam pe acest post persoane fara experienta de management!!
Cunostinte de legislatie, etichetare, HACCP, standard calitate (FSSC22000, IFS,..)
Corectitudine, seriozitate, calm, receptivitate, capacitate de analiza si sinteza, memorie dezvoltata, judecata rapida, capacitate de deductie logica si decizionala.
Necesitatea de a instrui si gestiona angajati existenti (3 angajati).
Cunostinte operare PC.
Limba Engleza nivel avansat.

Descrierea jobului

• coordoneaza, indruma, controleaza si raspunde de intreaga activitate si de personalul din subordine din cadrul departamentului de verificare calitate- ︁︀​︂︃︃​︁︂︁​︆︄laborator;
• raspunde de incarcarea cu atributii, la capacitate, a intregului personal din subordine, fiecarui salariat repartizandu-i sarcini;
• crealizeaza si analizeaza testele si rezultatele de laborator, in cooperare cu productia si personalul din laborator;
• casigura instructajul sumar de protectia muncii personalului din subordine;
• urmareste evolutia produselor din portofoliu;
• participa in rezolvarea oricarei neconformitati de calitate a produselor finite;
• are responsabilitatea fata de atingerea obiectivelor departamentale cuantificabile stabilite de catre superiori;
• instruieste personalul din subordine cu privire la cerintele calitatii produselor;
• pastreaza si arhiveaza copiile Raportelor de laborator;
• la sfarsitul perioadei de proba face Evaluarea performantelor salariatului din subordine si aduce la cunostinta sefului superior ori de cate ori este necesara o evaluare suplimentara;
• impreuna cu departamentul de marketing stabileste profilul teoretic, organoleptic structural si functional al produselor cerute de piata si marketing;
• raspunde de mentinerea curateniei si buna organizare in departamentul de calitate, sala de mostre si zone aferente;
• se informeaza permanent despre modificarile legislatiei in vigoare atat la nivel local cat si international;
• verifica si obtine aprobarile de la organele competente pentru toate produsele si testele;
• tine evidenta retetelor, specificatiilor, manualelor de calitate si a rapoartelor de analiza;
• asigura o buna comunicare cu toate departamentele pentru toate aspectele executarii comenziilor primite;
• raspunde de mentinerea echipamentelor in dotare, semnalarea defectiuniilor si repararea lor prin contactarea persoanelor abilitate de a efectua cele necesare pentru buna functionare;
• cunoaste, aplica politica managementului in domeniul calitatii, mediului si sigurantei alimentului, si obiectivele ce decurg din aceasta.


Beneficii: Salariul atragator, a se verifica cu angajatorul/negociabil.

Program: Schimb 8:00 – 16:30

Se respecta reglementarile Codului muncii, 21 zile lucratoare concediu, firma Flavourstream are politica ei interna conform Regulamentului intern aprobat: luna August se inchide 2 saptamani – 10 zile lucratoare de concediu, de Craciun se inchide din care se iau 5 sau 6 zile de concediu, si restul zilelor de concediu pentru a le lua pentru situatii necesare. Orele suplimentare se platesc conform legii. De asemenea zilele libere legale sunt acordate conf. Cod muncii.

Descrierea companiei

Flavourstream produce și furnizează o gamă foarte largă de arome de fum și agenți de rumenire de înaltă calitate industriilor de carne, pește, pui, arome și condimente din întreaga lume.

Flavourstream are unități de producție în Europa și SUA distribuind produsele direct sau prin intermediul distribuitorilor desemnați în întreaga lume. Avem mulți ani de experiență în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea acestor tip de produse.

Aromele de fum au devenit o tendință masivă în industria alimentară. Folosite în mod predominant pentru aromatizarea și rumenirea cărnurilor și a înlocuitorilor de carne pe bază de plante, în gustări, condimente, arome, sosuri, brânzeturi, dar și în segmentul dulce precum deserturi și băuturi. Aceste arome nu sunt folosite doar pentru a adăuga o aromă de fum în produsul final, ci și ca un potențiator de aromă și pentru note umami. În Europa aprox. 40% din toate alimentele afumate sunt afumate cu arome de fum. Procentul este semnificativ mai mare în emisfera occidentală și crește la nivel mondial, nu numai în sectorul cărnii. Există, de asemenea, un interes semnificativ mare de a folosi aromele de fum pentru proprietățile lor antimicrobiene. O tendință naturală în creștere pentru a ajuta la gestionarea focarelor bacteriene din industria alimentară.

Centrul de Dezvoltare&Cercetare Flavourstream sprijină clienții noștri dezvoltand exact produsele care se potrivesc nevoilor lor. Este esențial pentru afacerea noastră să inovăm la un nivel foarte înalt și să urmăm tendințele din segmentul alimentar.

Publicat 9 Mai 2024 Reactualizat 9 Mai 2024 Expiră 8 Iun. 2024
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Vezi politica noastră de cookies.