Industrial Sales Representative - Sibiu

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

We are looking for an Industrial Sales Representative for one of our partners, a French company and a world leader in gases, technologies and services.

Expectations:
 • Higher education - preferably in a technical field;
 • Sales experience - preferably sight of industrial equipment or supplies;
 • Excellent know-how and skills on selling;
 • Adapting personal style to effectively interact with a variety of people;
 • Understanding external and internal customer expectations and needs;
 • Driving licence.

Descrierea jobului

The mission is to sell industrial solutions (i.e. Gas + Application + Services) to a wide variety of customers in the Industry-Process segment within a determined sales geographical sector. Primary responsibilities include maintaining the existing customer base, developing sales and profitability within his/her sector, while achieving customer satisfaction objectives.

Main responsabilities:
 • Identifies targets to implement the sales plan by markets and proposes a balance between existing and potential customers according the Market Manager candidate prospect list;
 • Analyses customers sales data and determines specific actions (pricing, promotion);
 • Leads the prospection through prepared visits to existing customers, competitor customers and potential customers;
 • Coordinates the prospecting visits with Market Developers;
 • Manages the internal qualification process to identify priorities on sales opportunities;
 • Manages sales opportunity portfolio to give visibility on expected signature amount and on the value of each opportunity.
Benefits:
 • Medical coverage;
 • Company Car;
 • Diverse scheme of benefits via Benefit Online platform;
 • Flexible working hours;
 • Half-yearly sales bonus.
For more details you can contact our colleague Maria Loredana Panait at the email address maria.panait@gigroup.com

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 18 mai 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.