FARMACIST DIRIGINTE BORSA (CLUJ)

Malva Farm S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

O persoana capabila sa comunice clar si concis, atat in scris cat si verbal, sa recunoasca faptul ca pentru o buna comunicare trebuie sa stie sa asculte si sa extraga informatia necesara.
Sa isi asume responsabilitatea de a atinge obiectivele impuse si a lua initiativa fara a i se spune ce trebuie sa faca

Descrierea jobului

Farmacistul verifică legalitatea, siguranța și caracterul adecvat al prescripției medicale, are în sarcină evidența medicamentelor pacientului înainte de eliberarea rețetei, se asigură că se distribuie cu exactitate cantitățile de medicamente.
În cadrul vizitei pacienților în farmacii, farmacistul va putea să discute cu aceștia despre istoricul tratamentelor, va putea clarifica aspecte referitoare la dozajul substanțelor sau metoda cea mai potrivită de administrare. În anumite cazuri, farmacistul poate să monitorizeze pacienții pentru a vedea cum evoluează și cum răspund din punct de vedere terapeutic.
De asemenea, farmacistul poate să le recomande pacienților medicamente cu aceeași substanță activă care are efect asupra aceleiași afecțiuni, dar care este pusă pe piață de altă companie farmaceutică.
Farmacistul va fi responsabil de buna gestionare a bugetelor, monitorizarea stocurilor, comenzi pentru mentinerea acestora, receptie marfa, precum si păstrarea evidenței contabile primare.

Descrierea companiei

Farmacia este situata in localitatea Borsa, jud Cluj, la 30 km de Cluj Napoca
Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 10 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.