Companie nouă? Primești un   Anunț Business cu actualizare săptămânală Gratuit (€229)
Gratis

Executive Chef/Sous Chef

TRICKSHOT
3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Îți dorești să lucrezi într-un restaurant de top, alături de o echipă de profesioniști? Căutăm o persoana pe rolul de Executive Chef care să acționeze ca un adevărat ambasador al ospitalității, cu o atitudine pozitivă, multă energie, atenție la detalii, pasiune pentru lucrul bine făcut și dorința de a excela. O carieră de succes în această industrie este bazată pe atitudinea față de oaspeți, calitatea serviciilor oferite, seriozitate și bun gust. Bineînțeles că acestor calități li se alătură și pregătirea sau experiența profesională.

Cerinte:
Experiență relevantă în poziția de Executive Chef/Sous Chef;
Studii de specialitate în arta culinară;
Experiență în crearea și executarea de preparate noi, punând accent pe inovație, creativitate, gust și prezentare;
Capacitatea de a gestiona situații neprevăzute și de a acționa în timp util pentru remedierea acestora;
Abilitatea de a fi un bun organizator, de a delega sarcini și atribuții către colegii din echipă;
Abilitatea de a analiza costul și rentabilitatea preparatelor.

Descrierea jobului

Descrierea jobului:

Coordonează și supraveghează activitățile zilnice din bucătăria restaurantului, asigurându-se că standardele de pregătire și prezentare a produselor alimentare sunt păstrate in limitele bugetului alocat;
Respectă calitatea, consistența și productivitatea bucătăriei;
Respectă și impune standardele de curățenie exemplară, igienă și siguranță;
Lucrează cu echipa sa pentru a îmbunătăți satisfacția oaspeților;
Verifică împreună cu F&B Manager-ul toate meniurile, asigurându-se că aspectul, calitatea și prețul acestora sunt cele corespunzătoare;
Promovează noi meniuri și produse alimentare și stabilește rețetele de fabricație folosind meniuri variate, pentru a satisface gusturile și cerințele oaspeților;
Se implică activ în activitatea de conducere a echipei din bucătărie și gestionarea sarcinilor zilnice;
Supraveghează personalul din bucătărie, asigurându-se că serviciul prestat este conform standardelor;
Reprezintă un exemplu pozitiv pentru echipa sa, în ce privește atitudinea față de locul de muncă;
Urmărește realizarea Bugetelor de Venituri și Cheltuieli, fiind centrat pe rentabilizarea activității, menținând in același timp un focus constant pe calitate;
Alcătuiește programul de lucru al departamentului, în concordanță cu nevoile de business;
Interacționează cu oaspeții pentru a obține feedback cu privire la calitatea produselor și nivelul serviciilor;

Descrierea companiei

Descrierea companiei
#FUNDINING DOAR LA TRICKSHOT

Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, Arcade Games, bowling, biliard & shuffleboard – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.

Publicat 11 Apr. 2024 Reactualizat 29 Apr. 2024 Expiră 11 Mai 2024
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Vezi politica noastră de cookies.