Executive Chef/Sous Chef
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Cerinte:
Experiență relevantă în poziția de Executive Chef/Sous Chef;
Studii de specialitate în arta culinară;
Experiență în crearea și executarea de preparate noi, punând accent pe inovație, creativitate, gust și prezentare;
Capacitatea de a gestiona situații neprevăzute și de a acționa în timp util pentru remedierea acestora;
Abilitatea de a fi un bun organizator, de a delega sarcini și atribuții către colegii din echipă;
Abilitatea de a analiza costul și rentabilitatea preparatelor.
Descrierea jobului
Coordonează și supraveghează activitățile zilnice din bucătăria restaurantului, asigurându-se că standardele de pregătire și prezentare a produselor alimentare sunt păstrate in limitele bugetului alocat;
Respectă calitatea, consistența și productivitatea bucătăriei;
Respectă și impune standardele de curățenie exemplară, igienă și siguranță;
Lucrează cu echipa sa pentru a îmbunătăți satisfacția oaspeților;
Verifică împreună cu F&B Manager-ul toate meniurile, asigurându-se că aspectul, calitatea și prețul acestora sunt cele corespunzătoare;
Promovează noi meniuri și produse alimentare și stabilește rețetele de fabricație folosind meniuri variate, pentru a satisface gusturile și cerințele oaspeților;
Se implică activ în activitatea de conducere a echipei din bucătărie și gestionarea sarcinilor zilnice;
Supraveghează personalul din bucătărie, asigurându-se că serviciul prestat este conform standardelor;
Reprezintă un exemplu pozitiv pentru echipa sa, în ce privește atitudinea față de locul de muncă;
Urmărește realizarea Bugetelor de Venituri și Cheltuieli, fiind centrat pe rentabilizarea activității, menținând in același timp un focus constant pe calitate;
Alcătuiește programul de lucru al departamentului, în concordanță cu nevoile de business;
Interacționează cu oaspeții pentru a obține feedback cu privire la calitatea produselor și nivelul serviciilor;
Descrierea companiei
Descrierea companiei
#FUNDINING DOAR LA TRICKSHOT
Un concept construit în jurul calității preparatelor culinare și plăcerii de a savura cu adevărat o ieșire în oraș. Gastronomie de calitate și activitati de grup organizate într-o atmosferă elegantă și totodată familiară. Rețete culinare internaționale, mixuri moderne de băuturi și specialități din cafea, ingrediente atent selectate și controlate, Arcade Games, bowling, biliard & shuffleboard – toate cristalizate într-o experiență fără compromisuri.
-
-
- 24 Apr. 2024
Manager restaurant / Ajutor Bucatar/ Barman @ Bistro Arc
ZOYA FOOD HORECA S.R.L.
3500 - 7000 RON net / lună