Publicat 21 Feb 2018 | Expiră 24 Mar 2018

ELECTRICIAN PENTRU ITALIA

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Educaţie necesară: studii/specialitatea: școală profesională, liceu de specialitate/ electrician;
Experienţă practică necesară: experienţa: 1 an activitate în instalaţii electrice;

Descrierea jobului

Se cauta profesionisti pentru urmatoarele activitati:

Executie de instalatii electrice in linii de inalta, medie si joasa tensiune, substatii electrice si lucrari de tensiune in viu, schimbari de contoare, tragerea cablurilor aeriene

Ce oferim
Poziție stabilă
Bonus economic pentru masă
Ajutor economic pentru locuinta;

Descrierea companiei


De la înființarea sa în 1944, Grupo COBRA a evoluat pana a ajunge un punct de referință global, având capacitatea și determinarea de a dezvolta, crea și gestiona infrastructuri industriale care necesită un nivel elevat de servicii, bazată pe excelența în integrare, inovarea tehnologică și soliditatea financiară.
Grupo COBRA are peste 30.000 de angajați distribuiti în 60 de țări și oferă o gamă largă de servicii, prin intermediul a 500 de delegatii, oferind valoare clientilor sai, de la persoane fizice la mari corporații.
Grupo COBRA include activități de construcție, instalare și întreținere a rețelelor electrice de înaltă tensiune, instalații feroviare, sisteme de telecomunicații, sisteme de climatizare, ansambluri mecanice și navale, dezmembrarea nucleară și întreținerea integrală a tuturor tipurilor de infrastructură, industrie și clădiri.

Asteptam sa ne contactati la adresa de mail: mblasco@grupocobra.com.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ELECTRICIAN PENTRU ITALIA  -  COBRA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close