Publicat 02 Nov 2020 | Reactualizat 23 Nov 2020 | Expiră 02 Dec 2020

Electrician - Filiala Sibiu

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 2 ani experiență în Constructii / Instalatii, Personal calificat, Productie, Service / Reparatii

Candidatul ideal

Cerinte:

- studii medii in domeniul electric;
- experienta anterioara de 2 ani (constituie avantaj experienta in domeniul productiei, de preferinta in industria alimentara);
- persoana dinamica si atenta la detalii;
- seriozitate, corectitudine si punctualitate;

Descrierea jobului

Responsabilitati:

- verifica instalatiile electrice si le mentine permanent in stare de functionare si siguranta;
- raspunde de buna functionare a instalatiilor electrice;
- realizarea lucrarilor de instalare de sisteme electrice de joasa tensiune (instalatii de joasa tensiune, corpuri de iluminat, tablouri electrice);

Oferim:
- salariu fix;
- tickete de masa;
- mediu de lucru placut si dinamic;
- abonament apa/cafea dupa 6 luni vechime.

Descrierea companiei

La Fantana este cel mai important furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea pentru companii si un distribuitor major pentru HoReCa de produse si echipamente pentru cafea. Din 2014 asiguram servicii integrate de apa si cafea pentru afaceri, intr-o formula completa: produse cheie si complementare, livrare, echipamente, service, igienizare si training de utilizare. Operam intr-un domeniu in care produsele noastre, apa si cafeaua, se afla intr-o relatie de durata cu utilizatorii. Intelegem deplin responsabilitatea si actionam cu toata seriozitatea pentru ca acestea sa ofere incredere.
Anvergura si experienta dobandita permit companiei sa ofere servicii accesibile, intr-un mod flexibil si responsabil. La Fantana numara peste 800 de angajati în România si Serbia si 45.000 clienţi - companii, instituții și persoane fizice.

Electrician - Filiala Sibiu  -  S.C. La Fantana S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close