Economist – Responsabil investitii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Experienta minim 3 ani in domeniu financiar- contabilitate.
Studii superioare.
CECCAR – ul constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Contabilizarea facturilor de investitii.
Evidenta mijloacelor fixe la nivel de Asset.
Inventarierea Mijloacelor fixe.
Justificarea conturilor din Balanta ( conturile de MF).
Reconciliere de solduri ( cu furnizorii si intercompany).
Actualizarea Patrimoniului la directia de taxe locale ( cu regularitate in functie de operatiunile cadastrale efectuate).
Evidenta Asset-urilor din punct de vedere al evaluarii ( coordonarea echipei de evaluare si verificarea raportului de evaluare).
Reconciliere lunara MF/cod proiect realizat vs buget.

Descrierea companiei

Despre Nhood

Nhood este o companie de servicii de consultanță imobiliară cu o expertiză ce acoperă domenii precum: animarea comunităților, operarea și comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor și dezvoltarea de proiecte durabile, cu o gamă largă de funcțiuni și servicii (magazine, locuințe, birouri, hoteluri, community hub-uri). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu și economic – Oameni, Planetă, Profit.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să administreze portofoliul de 23 de centre comerciale Auchan la nivel național, precum și să continue dezvoltarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi, în beneficiul comunităților și tuturor partenerilor.

Numele noului brand reprezintă o prescurtare a cuvântului "neighbourhood" (cartier) și este susținut de motto-ul său "spații pline de viață". Această identitate își afirmă angajamentul de a crea spații animate și exprimă dorința de a crea o valoare adăugată durabilă pentru cetățeni și orașele lor.

Publicat 28 iun. 2022 Reactualizat 26 iul. 2022 Expiră 28 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.