DIRECTOR VANZARI

Statia Rombeer S.R.L.
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Cautam director de vanzari care sa ne ajute sa vindem, in urmatorii 5 ani, 702 francize Statia RomBeer

Vrem, prin deschiderea magazinelor Statia RomBeer, sa crestem volumul de vanzare a berii artizanale romanesti de la 0.3% in acest moment la 10% in urmatorii 5 ani. Prin cresterea pietei de desfacere pentru producatorul local de bere, practic deschidem portile pentru producatorii de materii prime locali (hamei, orz) si a producatorilor de ambalaje ( in principal fabricile de sticla). Dezvoltarea pietei locale de bere va duce la retentia de peste 20% a capitalului din piata berii ( de 2.4 miliarde de euro), in acest moment procentul de retentie este de 7%.
Noi suntem Statia RomBeer, magazine specializate in vanzarea berii locale (produse exclusive in Romania), in regim de draft, cu imbuteliere direct in magazine, pentru consumul casnic.
De ce Statie? Noi am facut o paralela intre peco, unde va alimentati cu 50, 100 de lei sau va faceti plinul, exact la fel este si la noi, doar ca la noi pe post de combustibil este bere. Lucram doar cu bere artizanala, noi ii spunem bere vie, nefiltrata, nepasteurizata, este o bere corecta, ce nu are conservanti.
Dezvoltam afacerea din 2016, in 2020 am lansat franciza Statia RomBeer. In 2 ani am reusit sa deschidem peste 24 locatii in regim de franciza si am devenit principalul distribuitor din piata a berii artizanale (craft) din Romania, avand tot lantul de distributie la frig – depozite, masini frigorifice, camera frigorifice in toate locatiile Statia RomBeer.
Am dezvoltat pana in acest moment 4 produse de francize:
RomBeer 30+ - Magazine specializate in vanzarea berii artizanale romanesti cu imbuteliere direct in magazine, pentru consum casnic, fiecare magazin este dotat cu peste 30 de robineti de bere (practice peste 30 de stiluri de bere craft diferite), peste 9 robineti de vin, cafea ToGo, produse aditionale consumului de bere ( snack, cips, sorici expandati, etc).
RomBeer MINI - Magazine specializate in vanzarea berii artizanale romanesti cu imbuteliere direct in magazine, pentru consum casnic, fiecare magazin este dotat cu 12 de robineti de bere (practice peste 30 de stiluri de bere craft diferite), peste 9 robineti de vin, cafea ToGo, produse aditionale consumului de bere ( snack, cips, sorici expandati, etc)
RomBeer Express – sisteme de imbuteliere a berii craft (artizanale), in cadrul altor locatii – magazine de vinuri si specialitati, bacanii, tutungerii, carmangerii.
RomBeer Mobil – masinute frigorifice dotate cu robineti de bere , robineti de vin, cafea ToGo, produse aditionale consumului de bere ( snack, cips, sorici expandati, etc), pentru piata de HORECA, targuri, evenimente, plaje si munte.

Descrierea jobului

Pe postul de Director de Vanzari a francizei Statia RomBeer, vei fi responsabil de 3 obiective importante:
Sa imbunatatesti performanta in vanzari prin cresterea ratei de conversie a aplicantilor la franciza Statia RomBeer.
Sa imbunatatesti abilitatile vanzatorilor prin training continuu si evaluari corecte
Sa optimizezi procesul de vanzare prin implimentarea de softuri si automatizari
Pe langa responsabilitatile trimestriale de crestere vei avea un set de responsabilitati pe care sa le realizezi:
Sa formezi echipe de vanzari dedicate pe fiecare directie in parte:

Rombeer 30+
RomBeer Mini
RomBeer Express
RomBeer Mobil

Sa mentii productivitatea vanzatorilor la peste 48,000 EURO ( vanzari/vanzator)
Sa mentii marja bruta la peste 60%
Sa cresti Echipa de vanzari cu 10% in fiecare trimestru
Sa te asiguri ca timpul de raspuns a vanzatorilor ramane sub 1 ora de la primirea cererii de francize
Sa asculti in fiecare trimestru cel putin 20 de conversatii aleatorii ale vanzatorilor
Sa actualizezi si imbunatatesti in fiecare trimestru cel putin 3 proceduri din procesele de vanzari
Sa te asiguri ca fiecare lead calificat are 26 de interactiuni / an
Propui in prima zi de luni din fiecare luna noua strategie de bonusuri si discounturi pentru proiecte
Sa raportezi saptamanal catre CEO performanta vanzarilor folosind sablonul de raport din procedura si statistici specifice
Sa prezinti planul de actiuni concrete a echipei pentru urmatoarea saptamana
In Statia RomBeer avem 3 valori importante dupa care ne ghidam. Aceste valori sunt reflectate in deciziile noastre, in responsabilitati si in modul in care facem business:
Nu suntem dispusi sa facem compromisuri la calitatea furnizorilor chiar daca suntem nevoiti sa crestem preturile
Nu suntem dispusi sa facem compormisuri la experienta clientilor chiar daca suntem nevoiti sa cheltuim de 2 ori mai mult pentru training-ul angajatilor
Nu suntem dispusi sa facem compormisuri in a spune adevarul unui client chiar daca suntem nevoiti sa il pierdem
Daca ti-a placut acest anunt, insa nu esti omul potrivit pentru el, ai sansa sa castigi 1000 de EURO premiu daca ne recomanzi persoana potrivita. Tot ce ai de facut este sa trimiti acest anunt catre oamenii care tu consideri ca se potrivesc , iar daca trec de interviu si de perioada de proba , atunci tu vei primi negresit in cont 1000 de EURO .
Insa, daca consideri ca tu esti omul potrivit care sa ne ajute sa vindem 702 francize Statia RomBeer, ca iti poti indeplini responsabilitatile si ca ti se potrivesc valorile noastre, atunci abia asteptam sa ne auzim cu tine.
Da click pe link-ul de mai jos si completeaza formularul de aplicare. In maxim 24 de ore vei primi raspuns daca te califici pentru un prim interviu scurt in care sa ne cunoastem. Daca si acolo ne placem , atunci vom avea o intalnire mai lunga sa vedem daca suntem cu adevarat potriviti. Iar daca lucrurile sunt bune si noi putem sustine nevoile tale financiare vom intra in perioada de proba de 3 luni.

Link aplicare : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezberjFNkNXGI7TlB8B3xNgnZDxR4wXgoJqQ4g4doe1upD6A/viewform?usp=sf_link

Descrierea companiei

Prin conceptul Stației RomBeer a fost readusă în atenția românilor berea craft, făcută în țară și al cărei gust este inconfundabil și uimitor față de cel al produselor industrial. Într-un spațiu cu un design și o identitate vizuală deja cunoscute, vânzătorii te îndeamnă se deguști din zecile de feluri de bere și îți explică felul în care sunt făcute, care este diferența între diversele licori. Tot aici afli că berea de aici este un produs viu, un aliment absolut deosebit.

Publicat 16 Mart. 2023 Expiră 15 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.