Publicat 12 Aug 2019 | Reactualizat 11 Sep 2019 | Expiră 12 Sep 2019

Director General Sector Avicol

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Locaţia: Simila (zona limitrofă Bârlad) jud. Vaslui, cu deplasări la fermele avicole ale Grup Șerban Holding din jud. Bacău.

Directorul General este Chief Executive Officer al Sectorului Avicol, cu responsabilități extinse în implementarea obiectivelor strategice sectoriale ale Grupului Șerban Holding și în managementul general al resurselor sectorului pe care il conduce.
Directorul General gestionează efectiv resursele umane, financiare și tehnice ale sectorului Avicol în conformitate cu politicile și procedurile aprobate de către Grup Șerban Holding și se asigură că toate activitățile operative desfășurate în cadrul sectorului sunt conforme cu prevederile legislației în vigoare.

Candidatul ideal
Candidatul ideal are următoarele studii, experiență, competențe și abilități:
/Absolvent cu studii superioare de licență/master în domeniul zootehnie, medicină veterinară, economic sau tehnic
/Cursuri de specializare în management operațional sau financiar constituie un avantaj
/Experiență în poziție de management în domeniul Avicol este un avantaj
/Capacitate de a lucra eficient sub presiune, proactivitate, adaptabilitate și flexibilitate, responsabilitate
/Abilități de identificare și rezolvare a problemelor
/Negociator experimentat cu bune abilități de public speaking
/Spirit de echipă, adaptabilitate socială și abilitate de mediere a conflictelor
/Excelențe abilități de time management, gândire analitică, capacitate de multitasking, gândire creativă, competențe digitale.

Oferim:
/salariu motivant, bonusuri de performanță
/masină de serviciu
/posibilitatea de a participa la diverse programe de instruire
/contract pe perioadă nedeterminată
/oportunitatea de a face parte dintr-o echipă profesionista, tânără și ambițioasă
/potential de dezvoltare într-o companie dinamica

Descrierea jobului

Responsabilități principale:
/stabilește obiectivele strategice ale sectorului în concordanță cu obiectivele strategice ale Grup Șerban Holding, comunică aceste obiective și monitorizează permanent gradul de realizare a acestora
/aprobă bugetul de venituri și cheltuieli a sectorului, monitorizează și actionează în vederea realizării bugetelor previzionate și a indicatorilor de performanță
/monitorizează și interpretează evoluția principalilor indicatori de business (bugete, profitabilitate, gestiunea stocurilor, productivitate, eficiența proceselor), precum și eficacitatea proceselor de management ale resurselor umane
/identifică oportunitățile și riscurile pentru sectorul avicol prin urmărirea evoluției industriei (tendințe în piață, reglementări, fiscalitate, influențe externe, tehnologie, mediu de afaceri) și a principalilor indicatori macroeconomici
/reprezintă Grup Șerban Holding în relațiile cu furnizorii și clienții sectoriali, cu autoritățile și cu toate organizațiile cu impact real sau potențial asupra activității sectorului MP
/asigură managementul operațional al sectorului și dezvoltă rețeaua de relații strategice cu stakeholderii în vederea dezvoltării activităților sectorului avicol
/monitorizează procesele de management operațional, financiar, supply chain management și management resurse umane în vederea îmbunătățirii continue a acestora.

Descrierea companiei

Pasiune, Corectitudine, Dinamism, Profesionalism, Echipă, Calitate, Inovație, Responsabilitate socială, sunt concepte care caracterizează activitatea Grup Șerban Holding, un agro-business leader în zona de Est a României.

Grup Șerban Holding este un grup de firme în plină expansiune, care și-a început activitatea în Onești în 1994 și în prezent are o cifră de afaceri de peste 80 milioane Euro (2018), realizată în următoarele domenii de activitate: agricultură, comerț cu cereale și plante oleaginoase, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică (incusiv lanț propriu de magazine - Băcăniile Șerban), distribuție și transport.

Noi proiecte, noi oportunități, consolidarea actualului business, toate acestea pot fi realizate doar cu implicarea totală a resursei umane, cei peste 500 de angajați ai Grupului Șerban Holding, care reprezintă cheia succesului nostru.

Te asteptăm alături de noi pentru a îți oferi oportunitatea de a te dezvolta împreună cu o echipă tânără, profesionistă, dinamică și ambițioasă.

Grup Șerban Holding ți se potriveşte? Consultă job-urile disponibile și alătură-te echipei!

www.grup-serban.ro

Expirat
Director General Sector Avicol  -  Grup Serban Holding

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close