DESIGNER GRAFICA

SC Bestseller Publishing S.R.L.
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Descrierea jobului

Editura Bookzone caută un designer grafic creativ care să realizeze copertele și materialele de promovare pentru cărți cu vânzări record.

În doar 7 ani de la înființare am luat cu asalt piața de carte din România, urcând până pe locul 3 în topul editurilor, și nu ne oprim aici. Vrem să devenim o fabrică de bestsellere și să schimbăm astfel statisticile privind consumul de carte al românilor.

Rezultatele extraordinare obținute, printre care cel mai vândut titlu din România în primul an de la lansare, ne-au ajutat să atragem în portofoliul nostru atât cei mai bine vânduți autori din România și cele mai cunoscute personalități, cât și unele dintre cei mai apreciate titluri din străinătate. Nu am fi reușit această ascensiune fără o echipă dinamică și motivată, care să evolueze încontinuu.

Responsabilitățile tale în cadrul echipei vor fi:

Elaborare concepte și realizare grafică coperte de carte
Realizare grafică landing page
Realizare grafică materiale pentru promovarea online sau offline (postări social media, bannere, aduri, newslettere, roll-up-uri, afișe, invitații etc.)
Editare fotografii
Pregătire fișiere pentru tipar

Noi îți oferim:

Un salariu motivant, peste media pieței
Un pachet de beneficii în continuă creștere (abonament la rețeaua privată de sănătate Regina Maria, tichete de masă, decontarea transportului)
Cursuri de dezvoltare profesională
Toate condițiile necesare pentru a da randament și a evolua (echipament performant, licențe, abonamente și soluții premium, responsabilități clare, respect, apreciere)

FAQ

Pot lucra de acasă sau în variantă hybrid? Nu, nu în primul an de muncă. Îți oferim însă un spațiu de lucru deosebit, cu un design modern. Dacă ne impresionezi cu eficiența ta, cu abilitățile de a înțelege ușor brieful și modificările cerute și de a le executa cu măiestrie, putem revizui în timp răspunsul.

Trebuie să am experiență în designul copertelor de carte pentru a aplica? Nu. Este suficient să ai experiență de peste 3 ani în domeniul graficii și abilități foarte bune de manipulare foto și machetare.

Trebuie să am talent de ilustrator? Nu, însă este un plus.

Trebuie să am cunoștințe de Adobe InDesign? Da, sau cel puțin să fii dornic să îl înveți cât mai repede.

Trebuie să dau un test chiar dacă am un portofoliu? Da, atâta timp cât portofoliul tău nu include și coperte de carte.
Publicat 1 Mart. 2023 Reactualizat 21 Mart. 2023 Expiră 29 Mart. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.