Publicat 17 Dec 2007 | Reactualizat 15 Ian 2008 | Expiră 17 Ian 2008

Designer Grafic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal va demonstra o intelegere superioara a industriilor creative si entuziasm pentru cariera aleasa. El va demonstra de asemenea un nivel matur de intelegere a subiectului, aspect care va fi oglindit in portofoliu. Experienta in domeniu si o colectie de lucru variata vor asigura posibilitatea unui interviu. Viitorul designer grafic va detine calitati de administrare a propriului timp si resurse in birou.

Descrierea jobului

Jobul este format din lucru individual la proiecte web si de identitate vizuala si lucru de echipa pentru proiecte software. Viitorul angajat va lucra in cadrul unei echipe talentate, ambitioase, va beneficia de un salariu competitiv si va avea optiuni excelente de a avansa.

Descrierea companiei

Ten Seven SRL colaboreaza cu o companie de servicii in design grafic si interactive din Marea Britanie pentru dezvoltarea de identitate vizuala, grafica print si aplicatii web.

Expirat
Designer Grafic  -  SC Ten Seven SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close