Database developer

SC SKY ZEPP SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Candidatul ideal

  • Pasionat de tehnologie in general, cu abilitati in proiectare, exploatare si dezvoltare a bazelor de date (Access) si dezvoltarea de software propriu
  • Va asigura dezvoltarea, disponibilitatea, performanta si securitatea sistemului de baze de date ale companiei, precum si intretinerea, depanarea, testarea si implementarea acestuia
  • Diploma in informatica, inginerie sau experienta echivalenta
  • Capabil sa comunice eficient si deschis, cu abilitati independente de rezolvare a problemelor si analiza Acest rol presupune doar munca la fata locului, cu program flexibil de 8 ore.

Descrierea jobului

Responsabilitati principale:
  • Dezvolta baza de date pentru program de gestiune productie
  • Monitorizeaza si mentine performanta bazei de date, implementeaza modificari si versiuni noi
  • Asigura asistenta tehnica si rezolvarea problemelor

Descrierea companiei

Suntem o companie tânără și dinamică, care a pătruns pe piaţa industriei de prelucrare din 2010, având ca principal obiect de activitate prelucrarea mecanică. Societatea noastră a derulat un proiect realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, pe parcursul căruia au fost achiziţionate mai multe utilaje, strunguri și centre de prelucrare cu comandă numerică în 3 și 4 axe, utilaje pentru debitat şi alte echipamente. Dorința de modernizare continuă a făcut posibilă achiziția unor centre universale de strunjire producție final de 2018, momentan societatea numărând 6 utilaje cu comandă numerică în 3 și 4 axe, o mașină de debitat automatizată, 3 coloane de măsurat computerizate, numeroase alte echipamente și ustensile moderne de măsură și control.

Dorința de a oferi un număr mai mare de produse de calitate ne impulsionează spre o dezvoltare continuă, compania noastră având în plan o mărire a capacității de producție. Ne dorim colegi serioși, responsabili, dornici de a evolua alături de noi.

Publicat 7 Mart. 2023 Reactualizat 21 Mart. 2023 Expiră 6 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.