Publicat 12 Nov 2018 | Expiră 13 Dec 2018

Data Entry Operators

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- cunoștințe solide de operare PC, navigare internet, poștă electronică;
- cunoștințe pachet Office: Word, Excel, Outlook;
- abilitatea de a acumula informații noi în termen scurt;
- limba italiană și studiile economice constituie avantaj.

Descrierea jobului

Dorești să faci parte dintr-o echipa tânără și să lucrezi într-un mediu la standarde europene? Alătură-te echipei noastre!
Job-ul presupune:
- introducere de date;
- analizarea rezultatelor.

Oferta noastră:
- un mediu de lucru plăcut și modern;
- integrarea într-o echipă de profesioniști cu experiență de peste 19 ani;
- training on the job atât în țară cât și în străinătate și training specific cu furnizori externi;
- pachet salarial motivant care include al 13-lea salariu și un premiu anual acordat în funcție de rezultate;
- gratuitate la control oftalmologic și lentile antireflex - angajații Selir pot beneficia de această facilitate în fiecare an calendaristic;
- organizarea de evenimente de promovare ale angajaților merituosi;
- tarife preferențiale la restaurantele și furnizorii de servicii pe plan local cu care societatea are încheiate convenții.

Descrierea companiei

Societatea Selir este o societate cu raspundere limitata (SRL) - italo-romana, fondata in anul 1995, care are sediul in orasul Galati (Romania).
Societatea si-a inceput activitatea in anul 1995 prin acordarea de servicii informatice, partenerilor din strainatate. Cu trecerea timpului activitatea de informatica s-a consolidat, partenerii nostri fiind foarte multumiti de calitatea si nivelele de serviciu a activitatilor prestate de catre Selir. De remarcat ca intreaga activitate a firmei se desfasoara in favoarea parteneilor aflati in UE din domeniul financiar, bancar si fiduciar.
In consecinta, odata cu trecerea timpului au aparut si s-au consolidat si alte activitati suport pentru societatile grupului Banca Sella:
2003 - servicii administrative de Back Office;
2007 - servicii de asistenta de tip Contact Center;
2008 -servicii de Asistenta Sistemistica de nivel 1;
2010 - servicii de IT Operations;
2013 - servicii de Phone Collection;
2014 - servizii de tip Centru de Creditare;
2014 - Studii si Analize;
Din momentul constituirii si pana in prezent, Societatea Selir a inregistrat o continua crestere din punct de vedere al numarului de angajati. Daca in anul 1995 firma si-a inceput activitatea cu un numar de 8 angajati, astazi numarul acestora a ajuns la peste 350 de angajati.
Aceeasi crestere au inregistrat-o si toti ceilalti indicatori ai firmei: cifra de afaceri, profit brut, profit net, cheltuieli cu personalul, cheltuieli administrative, etc.
Astazi firma isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou, modern, reprezentativ, situat in centrul vechi al Municipiului Galati, oferind astfel tuturor angajatilor un mediu de lucru confortabil placut si dotat cu tehnica si tenologie de ultima generatie.
Grazie rezultatelor obtinute firma Selir a primit in fiecare an o serie de recunoasteri din partea forumurilor si instututiilor care se ocupa cu urmarirea mediului de afaceri romanesc, care atesta inca odata rezultatele de excelenta obtinute.

Expirat
Data Entry Operators  -  S.C. SELIR. S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close